Danas je na rasporedu veliki broj utakmica u okviru prvog kola nove sezone Lige nacija, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najbogatiju ponudu igara za klađenje.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

ŠPANIJA – PORTUGAL – 1X&0-3
Kvota: 1.75

U derbiju prvog kola nove sezone Lige nacija, sastaće se Španija i Portugal, dva kandidata za najveći plasman na Svjetskom prvenstvu u Kataru ove godine. „Crvena furija“ je na proteklom Evropskom prvenstvu odradila svojevrsnu smjenu generacija i sada će pokušati da u Ligi nacija odradi kvalitetan posao pred svojim navijačima.

Portugal je doživio veliki šok u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo kada je Aleksandar Mitrović zaledio Lisabon u posljednjim trenucima susreta, međutim Cristiano Ronaldo i drugovi su bez previše stresa prošli kroz baraž pošto je Sjeverna Makedonija izbacila Italiju u polufinalu. Protiv Španije je za očekivati jedan tvrd i neizvjestan okršaj sa malo golova.

SRBIJA – NORVEŠKA – 1
Kvota: 2.50

Srbija je bila jedno od najvećih iznenađenja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a sada izabranici selektora Dragana Stojkovića žele da naprave još jedan iskorak i plasiraju se u A grupu Lige nacija. U grupi sa Norveškom, Švedskom i Slovenijom, „Orlovi“ su jedina ekipa koja će putovati u Katar i to ih svrstava kao prvog favorita za prvo mjesto i promociju.

Erling Haaland će predvoditi Norvešku u predstojećim utakmicama Lige nacija, ali novopridošla zvijezda Manchester City-a nije uspjela ni u kvalifikacijama da napravi razliku u korist svoje selekcije. Haaland će morati da dobije ispomoć saigrača kako bi ova reprezentacija došla u situaciju da se plasira na neko veliko takmičenje, a prvu narednu šansu će imati u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Protiv Srbije su u ovom okršaju autsajderi i teško je vjerovati da mogu do bodova.

IZRAEL – ISLAND – 1
Kvota: 1.90

Izrael je odradio solidno već nekoliko kvalifikacionih ciklusa, međutim kvalitet njihove reprezentacije nije na dovoljnom nivou da se izbore za nastup na jednom od velikih takmičenja. S obzirom da je Rusija izbačena iz Lige nacija, ove dvije ekipe će imati veliku šansu za promociju u A grupu pošto je sa njima u konkurenciji još samo Albanija.

Gledajući to da su Albanci autsajderi, pobjednik ovog meča će napraviti veliki korak ka prvoj poziciji i za očekivati je da oba tima budu motivisana. Island je već nekoliko godina u velikom padu sa rezultatima i kvalitet Izraelaca bi trebalo da prevlada u ovom okršaju.

Ukupna kvota: 8.31

Osim najvećim kvotama na planeti, Meridian dominira i top bonusima. Nakon što ste se registrovali na meridianbet.ba i dobili čak 30 KM bonusa dobrodošlice bez uslova, sada vas na prvi, drugi i treći depozit čeka čak 200% bonusa i 100 besplatnih spinova.

Bilo da račun dopunjavate Meridian dopunom, Klikerom, xBonom, karticama: Maesto, Mastercard i Visa, SMS-om ili više praktikujete uplate Skrill-om, Neteller-om, Paysafe-om i e-bankingom- na prva tri depozita vas čekaju extra bonusi i besplatni spinovi.

*kvote su podložne promjenama, ali samo kladionica Meridian u svakom trenutku nudi najveće kvote na planeti

(Sponzorisani tekst, 18+)