Šta velika njemačka legenda radi u Bihaću? 

Andreas Brehme boravi poslovno u Bihaću


Šta velika njemačka legenda radi u Bihaću? 

Andreas Brehme nekada je nosio dresove Bayerna, Intera, Zaragoze i Kaiserslauterna. Osvojio je brojne titule, ali mu je zasigurno najveći uspjeh osvajanje svjetskog naslova s njemačkom reprezentacijom za koju je nastupio 86 puta.

Ovaj legendarni fudbaler koji je bio i junak finala 1990. u Italiji ovih dana, zanimljivo, nalazi se u Bosni i Hercegovini.

Zajedno s nekolicinom partnera, među kojima su Amir Avdić i Zlatan Karabeg, u ulici Irfana Ljubijankića u Bihaću otvorio je firmu pod nazivom “ON Group” koja se bavi medicinsko-psihološkim savjetovalištem i u sklopu koje je za početak zaposlio više od 10 osoba.

Brehme je u prisustvu medija i potpredsjednika N/FSBiH Irfana Durića presjekao vrpcu nadajući se da će firma ostvariti uspjeh, a istakao je i zadovoljstvo što se po prvi nalazi u našoj zemlji poručivši da će u narednom periodu češće dolaziti.

Također, u sklopu svoje posjete Bihaću će sutra posjetiti i stadion Pod borićima gdje će se družiti s igračima i najmlađim polaznicima omladinskog pogona Jedinstva.

Od njega će imati definitivno šta da čuju s obzirom da je Brehme, osim igračke karijere, također radio kao trener u klubovima poput Kaiserslauterna, Unterhachinga i Stuttgarta u kojem je bio desna ruka legendarnog Giovannija Trapattonija.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

2 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Saba
24.05.2022. 22:05

Koji naslov konja majko moja

Anonymous
Reply to  Saba
25.05.2022. 23:10

Mora da im je platio da mu prave reklamu