Put do najdužeg tiketa je lakši uz najveće kvote na svijetu. Mozzartove kladionice vam i danas pomažu, nudeći dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. To su kečevi na Frankfurt protiv Rangersa u finalu Lige Evrope i na Brescia protiv MonZe u prvom meču polufinala plej-ofa italijanske Serije B.

Najveće kvote mogu da ti asistiraju da pogodiš najduži tiket i osvojiš jedan od dva MERCA, ili svaki dan SAMSUNG A13!

EINTRACHT FRANKFURT – RANGERS (SRIJEDA, 21.00), KEC 2.45

Borba za trofej i plasman u Ligu šampiona sljedeće sezone. Sevilla je danima pod opsadom navijača Frankfurta i Rangersa. Oba tima su pomalo neočekivana u borbi za pehar u drugoplasiranom takmičenju. Policajci iz Glazgova bili su kobni za Crvenu zvezdu u osmini finala, dok je Frankfurt izbacio Barcelonu. Reprezentativac Srbije Filip Kostić biće uzdanica Eintrachta. Dobra utakmica u srcu Andaluzije mogla bi mu donijeti veliki transfer ovog ljeta. Tim iz Frankfurta je razočarao u Bundesligi, ali ako slavi na stadionu Sanchez Pishuanu, izboriće direktan plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone. Rangersi nisu odbranili titulu u Škotskoj. Celtic je bio bolji. Tim Giovannija van Bronckhorsta u džepu ima kvalifikacije za evropsku elitu, ali bi trijumfom osigurao grupnu fazu. Njemački tim ne može da računa na povrede Martina Hinteregera i Dinta Ramaja, dok škotski velikan ima više problema. Najbolji fudbaler prethodnih godina Kolumbijac Alfredo Morelos ne igra zbog povrede. Rumun Ianis Haggi, Šveđanin Filip Holander i Nigerijac Namdi Oforboh također su isključeni. Ovi timovi se nikada ranije nisu sastajali na međunarodnim kupovima.

BRESCIA – MONZA (SRIJEDA, 20.00), KEC 2.25

Traži se treći putnik u Seriji A. Direktan plasman izborili su Lecce i Cremonese, a u toku je plej-of u Seriji B. U prvom meču polufinala Brescia dočekuje Monzu, tim u vlasništvu Silvija Berluskonija, bivšeg šefa Milana . Brescia je morala da igra u četvrtfinalu, a nakon produžetaka je pobedila Perugia rezultatom 3:2. Monza je kao četvrtoplasirana bila slobodna u prvoj rundi doigravanja. U ligaškom dijelu Serije B uspješnija je bila Monza. Narednog rivala je dobila sa 2:0, dok na njenom stadionu nije bilo pobjednika – 1:1. Tokom prvenstva Brescia je zamijenila legendarnog Filipa Pipa Inzagija za Eugenio Corinija. U četiri od posljednjih pet utakmica ovih ekipa bio je tip 2-3.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)