Danas je na programu nekolicina važnih utakmica u ligama petice, a kladionica Meridian ima najraznovrsniju ponudu igara i najveće kvote na planeti da učini praćenje fudbala još zanimljivijim.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

Kladionica Meridian ima najbogatiju ponudu različitih igara za klađenje, a današnji tiket dana je sačinjen upravo od igara koje možete pronaći samo u Meridianu.

WEST HAM – MANCHESTER CITY – 2&I 1-3&II 1-3
Kvota: 2.30

Nakon šokantnog ispadanja od Real Madrida u polufinalu Lige šampiona, Manchester City je iskalio bijes na Wolverhamptonu i Newcastleu, a teško da će West Ham izbjeći istu sudbinu. Osvajanje Premijer lige spašava sezonu za „Građane“ i nikako ne smiju dopustiti Liverpoolu da im „ukrade“ prvo mjesto u zadnja dva kola.

Kvota na dvojku je skromnih 1.40, ali ako u Meridianu odigrate igru 2&I 1-3&II 1-3 (pobjeda Citya, 1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu), kvota je impresivnih 2.30. Skoro je nezamislivo da ne vidimo niti jedan gol u jednom od dva poluvremena, dok su četiri previše iako se radi o utakmici u kojoj igra Manchester City.

CAGLIARI – INTER – Lautaro Martinez 2+ šuteva u okvir gola
Kvota: 1.50

Meridian je jedina kladionica u kojoj se možete kladiti na to koliko šuteva ka golu ili u okvir gola će imati jedan igrač na utakmici. Inter je tokom sedmice osvojio Kup Italije pobjedom protiv Juventusa što će donekle popraviti stvari i utisak ukoliko Milan osvoji scudetto. Inter mora čekati kiks najvećeg rivala, uz trijumf protiv Cagliarija na Sardiniji.

Lautaro Martinez se u posljednje vrijeme nalazi u vrhunskoj formi, postigao je tri gola u posljednja dva kola Serije A i skoro je nezamislivo da bar dva puta ne šutira u okvir gola Cagliarija, te je kvota 1.50 pravi poklon za takvu igru. Vjerovatno sigurnija i od same „dvojke“ na Inter.

CADIZ – REAL MADRID – 2 ili 4+
Kvota: 1.62

Još jedna fantastična igra koju možete pronaći samo u Meridianu je dupla sigurica. Imate mogućnost da se kladite na dva različita ishoda i ako samo jedan bude pogođen, tip je dobitan. Konkretno, kvota na čistu dvojku na Real Madrid je 2.05, ali ukoliko odigrate duplu siguricu „2 ili 4+“, uz malo manju kvotu povećavate mogućnost da tip bude dobitan. Bez obzira što je već osvojio La Ligu, Real Madrid neće igrati pod ručnom jer Carlo Ancelotti želi da njegova ekipa u najboljoj formi dočeka finale Lige šampiona protiv Liverpoola i za očekivati je da pobijede i na gostovanju kod Cadiza. Pomoću duple sigurice i konkretne igre „2 ili 4+“, tip će biti dobitan čak iako Real Madrid ne pobijedi, a na meču budu postignuta minimalno četiri gola.

MILAN – ATALANTA – X ili jedan od timova ne postiže pogodak
Kvota: 1.65

Milanu su neophodna još četiri boda u posljednja dva kola kako bi osvojio scudetto nakon 11 godina čekanja, ali Atalanta dolazi u „grad mode“ sa ambicijom da osvoji bodove i tako ostane u igri da i narednu jesen igra evropski fudbal.

Sigurno je da domaćin neće srljati u ovoj utakmici i da će čekati grešku protivnika baš kao što je to bio slučaj protiv Fiorentine na „San Siru“. Zbog toga nije realno da vidimo puno pogodaka, te je iks sasvim realna opcija, a još realnija da jedan od dva tima neće postići pogodak. Treba da se desi samo jedan od dva navedena ishoda i tip će biti dobitan.

Ukupna kvota: 9.22

Bonusi u Meridianu idu i do 200%! Za prvi depozit na Meridian nalog, dobijate bonus od 100% i 50 poklon spinova i to nije sve. Za drugu uplatu dobijate dodatnih 60% bonusa i 30 besplatnih spinova, ali ni to nije kraj. U paketu dobrodošlice vas čeka još jedan poklon, te za treću uplatu vam pripada dodatnih 40% bonusa i 20 poklon spinova.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 6000 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

*kvote su podložne promjenama, ali samo kladionica Meridian u svakom trenutku nudi najveće kvote na planeti

(Sponzorisani tekst, 18+)