Trinaesti je dan nagradne igre POGODI NAJDUŽI TIKET, i pravo je vrijeme da se priljučiš u utrku za nove Mercedese, a uz to iskoristi i najveće kvote u Mozzartu.

Pored nagradne igre, uključi se i u borbu za paket ulaznica za Final 4 u Beogradu. Računica je jednostavna: Registruješ najviše prijatelja = 2 karte za Final 4.

Najveće kvote mogu da ti asistiraju da pogodiš najduži tiket i osvojiš jedan od dva MERCA, ili svaki dan SAMSUNG A13!

LUTON – HUDDERSFIELD (PETAK, 20.45), KEC 2.55

Počinje doigravanje za plasman u Premijer ligu. Ove sezone u Čempionšipu, Luton Town ima šansu da povrati mjesto u najjačem rangu Engleske, gdje je posljednji put igrao prije 30 godina. Šeširdžije su u 46 kola aktuelnog šampionata zabilježili 21 pobjedu i 12 remija, a završili su na šestom mjestu tabele. Nakon poraza od Fulhama (0:7), današnji domaćini su pobijedili Reading (1:0). Huddersfield se već dugo ne raduje dostignućima, ali ove sezone je blizu povratka u Premijer ligu. Terijeri su u ligaškom dijelu takmičenja zabilježili 23 pobjede i 13 nerješenih ishoda i završili na trećem mjestu. U posljednja dva kola gosti su pobijedili Coventry (2:1) i Bristol City (2:0).

Želiš na Final 4 u Beogradu? Na pravom si mjestu jer ti Mozzart daruje ulaznice za cijeli događaj. Tvoj zadatak je da registruješ prijatelje na sajt, a naš da ti obezbjedimo dva paketa ulaznica.

SOCHI – NIZHNY NOVGOROD (PETAK, 18.00), KEC 1.50

Soch je prošle sezone iznenadio mnoge, a shodno tome i u tekućoj je važio za kandidata za mjesto među četiri najbolja, a ovaj status je u potpunosti opravdao. Nakon zimske pauze, Sochi nije izgubio formu, a nekoliko neuspješnih mečeva nije se pretvorilo u dugotrajnu krizu. Leopardi su trenutno na trećem mjestu na tabeli sa 52 boda i ciljaju na drugu poziciju gdje je Dinamo. Nizhny Novgorod je prije početka prvenstva važio za jednog od glavnih kandidata za ispadanje, ali je, suprotno svim prognozama, bio vrlo solidan. Međutim, u drugoj polovini sezone Nizhny je naglo usporio i približio se opasnoj zoni. Trenutno je na 11. mjestu na tabeli sa 29 bodova, pet bodova više od zone ispadanja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)