VIDEO/ Podcast Opsajd: Langenštajnbah – Posušje i Sloboda poravnati, slijede derbiji

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu.

Nepotpuni Opsajd. Odigrano je još jedno premijerligaško kolo, ali su u NSBiH uspjeli biti toliko neorganizovani da su dvije utakmice morali odgoditi.

Zato u ove četiri nismo imali nekih velikih iznenađenja, što u praksi znači da smo dobili još komplikacija u borbi za ostanak. Poraz Slobode i pobjeda Posušja znači da su ova dva kluba sada poravnata, a za dah se bore i Leotar, Rudar i Radnik, ekipe koje su upisale poraze.

S druge strane, Zrinjski je nastavio s dobrim igrama, dobar je bio i Velež, dok je Sarajevo vrlo lako moglo s puno većom razlikom savladati Radnik.

Sve to je odličan uvod u dva gradska derbija, najveća u našem fudbalu, s tim da ih ne možete gledati, jer se igraju u isto vrijeme. Logični Opsajd.

(Reprezentacija.ba)

Oznake: