Ko će igrati protiv Liverpula u finalu Lige šampiona u Parizu krajem mjeseca – Manchester City ili Real Madrid? U prvom meču na Etihadu gledali smo spektakularan meč, vjerovatno najbolji ove sezone u Evropi. Građani brane gol prednosti (4:3) iz Manchestera.

Mozzartove kladionice nude dvojku na tim Pepa Guardiole, najveću na svijetu. Osim duela na stadionu Santiago Bernabeu u španskoj prijestolnici, Mozzart daje promo kvotu za trijumf Midtjyllanda protiv Vejlea u revanšu polufinala Kupa Danske.

Najveće kvote mogu da ti asistiraju da pogodiš najduži tiket i osvojiš jedan od dva MERCA, ili svaki dan SAMSUNG A13!

REAL MADRID – MANCHESTER CITY (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 2.25

City je tri puta vodio sa dva gola prednosti na Etihadu, ali se čvrsti Kraljevi nisu predavali, posebno majstor Karim Benzema. Francuz je sa dva gola doveo svoju ekipu do šanse da se plasira u finale sa Liverpulom. Real je eliminisao defanzivce PSG-a i Chelsea u prethodne dvije nokaut runde. Tim Karla Anćelotija ovog vikenda slavio je titulu u Primeri. Italijanski trener je ispisao istoriju, ima krune na svih pet najjačih šampionata sveta. City se sa Liverpulom bori za tron ​​u Premijer ligi. Ovi velikani su igrali u prvoj nokaut fazi Lige šampiona 2020. godine. Tada su građani oba puta slavili sa 2:1. Gareth Bale i Eden Hazard neće igrati za domaćina, ali obojica su ove sezone u drugom planu i Anćeloti neće mnogo žaliti zbog izostanka. Cityju su oduzete usluge povrijeđenog desnog beka Kyle Walkera.

MIDTYLLAND – VEJLE (SRIJEDA, 18.00), KEC 1.43

Tim iz Herninga ima šansu za duplu krunu u Danskoj. Zaostaje dva boda za Kopenhagenom u prvenstvu. Vejle je u prvom meču polufinala iznenadio Midtjylland sa 1:0. Zvezdin rival u grupnoj fazi Lige Evrope mora da juri pobjedu sa dva gola razlike. U prvom dijelu prvenstva MidtjIland je na svom terenu pobijedio Vejle sa 4:1, dok je gostujući tim ostao bez pobjednika – 1:1. Domaćin prije tri dana nije uspio slomiti otpor lidera Kopenhagena (0:0). Midtjylland u posljednja dva meča nije postigao gol, pa je današnji meč prilika da se Isaksen, Dreyer, Onedika i prijatelji izvuku iz golgeterske krize.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)