Prvi maj je rezervisan za roštilj i prirodu, međutim ako praznik rada provodite kod kuće uz lige petice, iskoristite najveće kvote na planeti koje vam nudi kladionica Meridian.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

WEST HAM – ARSENAL – 2
Kvota: 1.85

Kada su svi počeli prozivati Mikela Artetu i Arsenal poslije tri uzastopna poraza u Premijer ligi, oni su odgovorili sa dvije velike pobjede. Prvo su u gradskom derbiju porazili Chelsea na „Stamford Bridgeu“ sa 4:2, a onda su pred svojim navijači savladali i Manchester United rezultatom 3:1.

Sada je na redu novi gradski derbi, ovaj put protiv West Hama koji se u potpunosti fokusirao na Ligu Evrope. Za „Čekićare“ ovaj meč dolazi između dva okršaja protiv Eintracht Frankfurta i sigurno je da neće biti potpuno svježi i fokusirani za okršaj protiv Arsenala. Zbog toga treba iskoristiti situaciju i kladiti se na goste u ovom meču.

MONACO – ANGERS – 1
Kvota: 1.50

Monaco se nalazi u najboljoj formi od svih francuskih klubova. U nizu su od šest uzastopnih pobjeda, a sve je krenulo sa onim trijumfom od 3:0 protiv PSG-a prije mjesec dana. Mnogi su bili iznenađeni kada je Niko Kovač dobio otkaz u januaru, ali uprava kluba je umjesto njega dovela čovjeka koji je u prethodne tri sezone osvojio tri titule u Belgiji sa dva različita kluba. Radi se o Philippu Clementu.

„Kneževi“ se bore sa Rennesom i Niceom za treće mjesto koje vodi u Ligu šampiona i apsolutni su favoriti protiv Angersa koji se nalazi na bezbjednom 14. mjestu Lige 1 i ne mora brinuti oko opstanka. Osim u slučaju nekih nepredviđenih okolnosti poput crvenog karta ili slično, Monaco bi morao da zabilježi i sedmi trijumf u nizu.

UDINESE – INTER – 2
Kvota: 1.65

Inter je u srijedu veče senzacionalno izgubio na gostovanju kod Bologne i tako prepustio Milanu prvo mjesto na tabeli četiri kola prije kraja Serije A. Sada je sve u rukama Rosonera, dok Neroazuri moraju čekati kiks najvećeg rivala. Gostovanje Udineseu ne bi trebalo biti ništa lakše od onog u Bologni, međutim Inter će morati da skupi redove i odigra najbolje što zna.

Dobra stvar za Inter je to što Udinese nema takmičarski motiv u ovom meču. „Zebre“ ne mogu ni ispasti, a ni izboriti mjesta koja vode u Evropu, ali to ih nije spriječilo da ponize Fiorentinu na gostovanju sa 4:0 prije četiri dana. Inter će se nadati da je Udinese ispalio svu municiju u tom duelu, a ono što je sigurno da će gosti biti maksimalno skoncentrisani i požrtvovani da se iskupe za loš rezultat u Bologni i da ostanu aktivni u trci za odbranu titule. Vjerujemo da će u tome uspjeti!

RAYO VALLECANO – REAL SOCIEDAD – 2
Kvota: 2.50

Nakon što više od četiri mjeseca nikoga nije pobijedio u La Ligi, Rayo Vallecano je u dva kola na dva uzastopna gostovanja porazio Espanyol i Barcelonu minimalnim rezultatom (1:0). Na taj način su se izbavili od potencijalne opasnosti u vidu borbe za opstanak, ali srećom po njih odigrali su odlično u prva tri mjeseca sezone i skupili dovoljno bodova da ih nije ugrozilo ni to što su bili 13 mečeva bez trijumfa.

Sada im u goste dolazi Real Sociedad koji želi da zadrži šestu poziciju ispred Villarreala jer bi na taj način igrao u Ligi Evrope naredne jeseni, a ne u Ligi konferencija gdje će se takmičiti sedmoplasirana ekipa. Bolji su od Raya Vallecana i nakon dvije neočekivane pobjede, vrijeme je da se klub iz predgrađa Madrida vrati u realnost.

Ukupna kvota: 11.45

Bonusi u Meridianu idu i do 200%! Za prvi depozit na Meridian nalog, dobijate bonus od 100% i 50 poklon spinova i to nije sve. Za drugu uplatu dobijate dodatnih 60% bonusa i 30 besplatnih spinova, ali ni to nije kraj. U paketu dobrodošlice vas čeka još jedan poklon, te za treću uplatu vam pripada dodatnih 40% bonusa i 20 poklon spinova.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)