Lige petice su ušle u posljednji dio sezone kada će biti odlučeni šampioni, putnici u Evropu, ali i timovi koji sele u niži rang, a kladionica Meridian ima spektakularnu ponudu koju morate iskoristiti.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

U Premijer ligi se za titulu bore Manchester City i Liverpool. „Građani“ imaju bod više u ovom trenutku i danas će oba tima gostovati. Newcastle će dočekati Liverpool, dok će City putovati u Leeds.

„Dvice“ na pobjede favorita su neprivlačnih 1.45 na Liverpool i 1.35 na City, ali samo kladionica Meridian u svojoj ponudi ima igru TRODUPLA OPKLADA pomoću koje uz minimalan rizik možete „uzeti“ dosta veću kvotu.

Igrom trodupla opklada kombinujete ishod meča i golove u oba poluvremena, te npr. ako odigrate 2&I 1-3&II 1-3 (pobjeda gosta, 1-3 u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu), kvota na Liverpool je 2.50, a na City 2.20.

Znajući koliko ofanzivan fudbal igraju i City i Liverpool, nije realno da u jednom od dva poluvremena ne vidimo niti jedan pogodak, dok su četiri gola za 45 minuta igre previše.

Uz ishod meča (u ovom slučaju dvojku), u igri trodupla opklada imate čak 81 različitu kombinaciju za broj golova koje možete odigrati, a samo neke od njih za utakmicu Leeds-Man.City su:

2&I 1-2&II 1-2 (dvica, 1-2 gola u prvom i 1-2 gola u drugom poluvremenu) – kvota 3.30 2&I 1+&II 2+ (dvica, 1 ili više golova u prvom i 2 ili više golova u drugom poluvremenu) – kvota 2.55 2&I 1-2&II 2-3 (dvica, 1-2 gola u prvom i 2-3 gola u drugom poluvremenu) – kvota 4.15

I još 78 različitih kombinacija… Uz malo rizika sa kombinacijom golova u oba poluvremena, kvota na pobjedu Citya postaje mnogo mnogo veća od „skromnih“ 1.35 na čistu dvojku.

Kladionica Meridian je jedina koja u svojoj ponudi ima mogućnost klađenja na ishod u ligama, pa tako možete da se kladite na šampiona Premijer lige, ali i na tim za koji mislite da će ispasti iz elite engleskog fudbala.

Kvota na to da će Man. City podići šampionski pehar je 1.45, dok je na Liverpool kvota 2.85.

Ukoliko se odlučite na opkladu da će Everton ispasti iz lige, kvota je 1.90. Selidba Burnleya u Championship se „plaća“ kvotom 2.70.

U Seriji A će danas fokus biti na velikom gradskom derbiju u kojem se sastaju Sampdoria i Genoa. Četiri kola prije kraja, Sampdoria je na 16. mjestu sa 30 bodova, dok je Genoa na poziciji broj 19 sa pet bodova manje (25).

Sampdoria u posljednja tri kola gostuje Laziu i Interu, a dočekuje Fiorentinu, te se veoma lako može desiti da u ta tri meča ne osvoje niti jedan bod. Zbog toga će ovaj gradski derbi biti od ekstremnog značaja jer veoma lako može odlučiti putnika u niži rang.

U ovom momentu je Sampdoria u mnogo boljem položaju, ali poraz u derbiju bi sve to promijenio. Kvota na „dvojku“ je 2.80, ali znajući raspored Sampdorije, jasno je da bi poraz u ovom meču vjerovatno značio i put u niži rang. Zbog toga, oni hrabriji igrači mogu u Meridianu da se klade na to da će Sampdoria ispasti iz Serije A, a kvota na tu igru je skoro tri puta veća – 8.10!

U La Ligi, budući šampion Real Madrid će ugostiti Espanyol. S obzirom da ovaj susret dolazi između dvije utakmice protiv Manchester Citya u polufinalu Lige šampiona, Carlo Ancelotti će sigurno promiješati karte i dati šansu nekim rezervistima da odigraju od prve minute.

Samo u kladionici Meridian se možete kladiti na broj šuteva igrača po utakmici i to je izvanredna prilika da izaberete nekog rezervistu koji bi umjesto 20-30 minuta mogao dobiti cijeli meč na raspolaganju. Jedan od takvih je i Eduardo Camavinga.

Kvota da će Camavinga imati tri ili više šuta na meču je čak 4.75, dok je na dva ili više šuta u okvir gola kvota impresivnih 7.00!

Naravno, u ponudi Meridiana možete pronaći i sve ostale igrače Real Madrida i Espanyola, te se kladiti koliko puta će šutirati na gol ili u okvir gola, uz najveće kvote na planeti.

Naravno, istu ponudu možete pronaći i za sve ostale utakmice.

Bonusi u Meridianu idu i do 200%! Za prvi depozit na Meridian nalog, dobijate bonus od 100% i 50 poklon spinova i to nije sve. Za drugu uplatu dobijate dodatnih 60% bonusa i 30 besplatnih spinova, ali ni to nije kraj. U paketu dobrodošlice vas čeka još jedan poklon, te za treću uplatu vam pripada dodatnih 40% bonusa i 20 poklon spinova.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)