VIDEO/ Podcast Opsajd: Evropski put

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu.

Kasni Opsajd. Još jedno kolo je za nama, a sve je manje pitanja.

Prvaka znamo odavno, a nakon ovog kola čini se da smo bliže i imenima ekipa koje će naredne sezone igrati u evropskim takmičenjima, barem prvenstva.

Kako je Tuzla u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu nadmudrila Sarajevo? Zašto se Borac mučio ali ipak rutinski dobio?

Zašto više niko ne priča o Zrinjskom? Da li je Široki trebao mijenjati trenera? I zašto je Velež konačno profitirao od mladih igrača?

I treba li nam U21 pravilo? Svega pomalo, kao i obično. Opsajd u završnici.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Centarfor
28.04.2022. 17:16

Jedan veze nema o loptanju/Tursic a drugi je i pored dobrog poznavanja igre jako plitak jer misli da rusenjem selektora pridonosi boljitku fudbala u Bosni

Prdi mi se
28.04.2022. 18:30

Prdim Pa mi ne smrdi

Debil
28.04.2022. 21:35

Jesu ova dvojica naporni. Samo je ok kad imaju goste poput Medunjanina itd.