Poslije iznenađujuće eliminacije Bayerna i Juventusa, Villarreal će pokušati još jednom da zadivi fudbalsku javnost. Protivnik je Liverpool, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najbolju ponudu igara za ovaj okršaj.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

LIVERPOOL – VILLARREAL – 1 (1.30) X (5.80) 2 (10.00)

Nakon što je prošle godine ostao bez ijednog trofeja, Liverpool je ove sezone već osvojio Carabao Cup, a i dalje su igri da podignu pehar u preostala tri takmičenje. Pet kola prije kraja Premijer lige, imaju samo jedan bod manje od Manchester Citya, a u Ligi šampiona su stigli do polufinala gdje će biti apsolutni favoriti protiv Villarreala. U finalu FA Cupa će im protivnik biti Chelsea, tako da tim Jurgena Kloppa teoretski može da ima najbolju sezonu u klupskoj istoriji ako bi podigli pehar u sva četiri pomenuta takmičenja.

Villarreal je napravio prvorazrednu senzaciju izbacivanjem Bayerna u četvrtfinalu Lige šampiona, a prije toga su uspjeli da eliminišu i Juventus. Unai Emery je ponovo pokazao da je „doktor“ za nokaut fazu evropskih takmičenja pošto je u svojoj karijeri čak četiri puta osvojio Ligu Evrope. „Žuta podmornica“ je u La Ligi na skromnom sedmom mjestu i ako ne osvoje Ligu šampiona, naredne jeseni će najvjerovatnije igrati u Ligi konferencija što je dosta niži rang fudbala od onog koji su igrali u proteklih osam mjeseci. Iako će biti veliki autsajder u ovom dvomeču, pokazali su da ih niko ne smije unaprijed otpisati.

Kladionica Meridian ima najveći broj različitih igara za klađenje, a jedna takva je TRODUPLA OPKLADA. Dok je kvota na „čistog keca“ skromnih 1.30, kvota na igru 1&I 1-3&II 1-3 (pobjeda Liverpoola i 1-3 gola u oba poluvremena) je mnogo većih 1.90.

Četiri gola u jednom poluvremenu je skoro nemoguće da vidimo, dok je mala vjerovatnoća da ne bude postignut niti jedan. Tako u kombinaciji „keca“ i 1-3 gola u oba poluvremena samo u Meridianu možete dobiti mnogo veću kvotu i samim time zaraditi veći novac.

Samo u Meridianu se možete kladiti i na osvajača Lige šampiona. Kvota na to da će Liverpool osvojiti ovo takmičenje ove sezone je 2.25, identično koliko je kvota i na Manchester City. Osvajanje Real Madrida se „plaća“ kvotom 7, dok na eventualnu senzaciju Villarreala je kvota 20.

Bonusi u Meridianu idu i do 200%! Za prvi depozit na Meridian nalog, dobijate bonus od 100% i 50 poklon spinova i to nije sve. Za drugu uplatu dobijate dodatnih 60% bonusa i 30 besplatnihspinova, ali ni to nije kraj. U paketu dobrodošlice vas čeka još jedan poklon, te za treću uplatu vam pripada dodatnih 40% bonusa i 20 poklon spinova.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

*kvote su podložne promjenama, ali samo kladionica Meridian u svakom trenutku nudi najveće kvote na planeti

(Sponzorisani tekst, 18+)