Četiri utakmice Premijer lige Engleske su na programu danas, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti sa kojima možete zaraditi novac uz ekspertski tiket dana.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

CHELSEA – ARSENAL – X2 (neriješeno ili pobjeda gostiju)
Kvota: 1.82

Nakon ispadanja od Real Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona, Chelsea je potpuni fokus prebacio na FA Cup gdje će u finalu igrati protiv Liverpoola. U Premijer ligi će „Plavci“ izvjesno završiti na trećem mjestu pošto imaju čak 11 bodova manje od drugoplasiranog Liverpoola, dok četvrtoplasiranom Tottenhamu bježe pet bodova, ali imaju i dva meča manje.

Arsenal je sa tri uzastopna poraza žestoko kompromitovao svoju situaciju. Prije svega par sedmica je izgledalo da će izabranici Mikela Artete bez većih problema da završe na četvrtom mjestu, ali sada to već nije slučaj i Tottenham je postao glavni favorit za tu poziciju. Arsenal mora što prije da se trgne je i londonski derbi je prava prilika za tako nešto.

EVERTON – LEICESTER – 1X&2+ (pobjeda domaćina ili neriješeno, uz minimalno dva gola na meču)
Kvota: 1.83

Ispred Franka Lamparda i Evertona biće grčevita borba za opstanak u Premijer ligi do samog kraja. Glavni konkurent će im biti Burnley i svaki bod je zlata vrijedan. „Karamele“ trenutno imaju tri boda više i meč manje od Burnleya i utakmica protiv Leicestera je idealna šansa da povećaju bodovni plus.

Leicester odavno nema nikakve takmičarske ambicije u Premijer ligi. Do mjesta koja vode u Evropu ne mogu, a opstanak nije ugrožen. To su „Lisice“ iskoristile da prioritet prebace na Ligu konferencija gdje su eliminisali PSV u četvrtfinalu i sada će igrati protiv Rome na pretposljednjoj stepenice prije prvog finala u istoriji ovog takmičenja.

MANCHESTER CITY – BRIGHTON – 1/1&3+ (vođstvo domaćina na poluvremenu i pobjeda, uz minimalno tri gola na meču)
Kvota: 2.34

Početkom februara je izgledalo da će Manchester City lagano da stigne do titule u Premijer ligi Engleske, ali Liverpool je iskoristio par kikseva „Građana“ i prišao im je na samo jedan bod zaostatka. Odstojanje je isto i nakon međusobnog meča koji je završen 2:2 prošle sedmice, te će borba za šampionski pehar biti neizvjesna do samog kraja.

Brighton ne mari previše za interese drugih i to je pokazao u zadnja dva kola kada je na gostovanjima šokirao Tottenham i Arsenal i tako im otežao put do četvrtog mjesta koje vodi u Ligu šampiona naredne jeseni. Sigurno će probati da zakomplikuju život i „Građanima“ iako će ta misija biti znatno teža od prethodne dvije.

Ukupna kvota: 7.79

Bonusi u Meridianu idu i do 200%! Za prvi depozit na Meridian nalog, dobijate bonus od 100% i 50 poklon spinova i to nije sve. Za drugu uplatu dobijate dodatnih 60% bonusa i 30 besplatnih spinova, ali ni to nije kraj. U paketu dobrodošlice vas čeka još jedan poklon, te za treću uplatu vam pripada dodatnih 40% bonusa i 20 poklon spinova.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

*kvote su podložne promjenama, ali u svakom trenutku kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti

(Sponzorisani tekst, 18+)