VIDEO/ Podcast Opsajd: Halid umjesto Halida

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu.

Raspjevani Opsajd. Zoran Grbić je odsvirao još jednu sramotnu utakmicu u Banjoj Luci, a mi smo pokušali ozbiljno pričati o fudbalu i izdržali tridesetak sekundi.

Tomislav Ivković je zato zadržao ozbiljnu facu dok je govorio o svom debiju na klupi Borca i prekidu serije Zrinjskog.

Radnik je iznenadio sve remijem u Tuzli, učinio da niko ne pogodi svih šest utakmica, a i dodatno zakomplikovao stvari na dnu.

Sarajevo pregazilo još jednog gosta na Koševu, Željo posao završio za poluvrijeme, a Velež Slobodu gurnuo u borbu za ostanak.

Pričamo i otkazu ili ostavci Husrefa Musemića i o tome kakva ga budućnost čeka i glumimo da znamo šta to Halid Muslimović treba da radi u upravi Rudara. Jer, kao što kaže Sejo, Halidu su rekli da ne pita ništa i da se smije i kad ne konta fol. 1-2-3-Opsajd.

(Reprezentacija.ba)

Oznake: