VIDEO/ Podcast Opsajd: Kolo Magico

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu.

Veseli Opsajd. A kako i ne bi bili veseli, kad smo konačno vidjeli jedno odlično kolo u Premijer ligi. Dobro, za nekoga solidno, za nekoga magično, ali u svakom slučaju puno bolje od prosjeka.

Zrinjski je u teoriji trebao imati najtežu prepreku, ali ju je preskočio petardom i potvrdio da su ove sezone liga za sebe. I Nemanju Bilbiju koji više ne zna promašiti. Dobru utakmicu odigrali su i Rudar i Borac, ali je zbog nje bez posla ostao Nemanja Miljanović, koji s banjalučkim klubom u prvenstvu ima jedan poraz.

Zanimljivo je bilo i u Posušju, gdje se Željo dva puta vraćao ali mu to nije bilo dovoljno.

Kriza Slobode se nastavlja, prekinuta je ona Veležova, a Sarajevo je ovaj put u Trebinju izgledalo potpuno drugačije. Fudbalski Opsajd.

(Reprezentacija.ba)

Oznake: