Počinje nova sedmica, a kladioničari, uprkos nešto “tanjoj” ponudi, ne moraju da brinu. Zanimljivih mečeva u ponudi ovog ponedjeljka ne nedostaje, pa su Mozzartove kladionice bile velikodušne za današnji dan i ponudile najviše kvote na svijetu kada su u pitanju dva meča. Po jedan iz Premijer lige i Serije A.

Srpski fudbaleri igraće u oba meča. U Engleskoj će Luka Milivojević dočekati Arsenal sa Crystal Palaceom, dok će u Italiji Genoa Nikole Maksimovića gostovati Veroni, koju predvode Darko Lazović i Ivan Ilić.

CRYSTAL PALACE – ARSENAL (PONEDJELJAK, 21.00), DVOJKA 2.10

Da nije bilo onog poraza od Liverpoola od 2:0 sredinom marta, posljednja dva mjeseca bila bi savršena za Arsenal i njegove navijače. Topnici su od početka februara nanizali pet pobjeda, a nakon spomenutog poraza savladali su i Aston Villu (1:0). Uslijedila je pauza za reprezentacije, a danas će londonski klub odigrati prvu utakmicu nakon dvije nedjelje, protiv gradskog rivala. U odličnoj formi je i Crystal Palace Luke Milivojevića, koji je u posljednjih 10 mečeva u svim takmičenjima poražen samo od aktuelnog šampiona Evrope Chelsea. Orlovi su u prethodnom periodu uspjeli da odole Manchester Cityju (0:0), ali i da se plasiraju u polufinale FA kupa preko Evertona (4:0), gdje će ponovo igrati protiv Chelsea. Arsenal je prošle godine uspio slaviti sa 3:1, golove vrijedne pobjede su postigli Gabriel Martineli i Nicolas Pepe golovima u 91. i 95. minuti. U prvom ovosezonskom susretu londonskih timova, sredinom oktobra, bilo je 2:2. Potom se Arsenal ponovo spasio golom u produžetku, strijelac je bio Aleksandre Lakazet u 95. minuti.

VERONA – GENOA (PONEDJELJAK, 18.30), KEC 2.05

Genoa se probudila i sada je u situaciji da se može nadati da će preživjeti. Tim Nikole Maksimovića vezao je osam utakmica bez poraza, ali je sedam remizirao. Taj niz je prekinula pobjedom od 1-0 nad Torinom u prošlom kolu. Pošto ih je Fiorentina deklasirala sa 6-0, Genoa je primila još samo dva gola. Njena mreža je mirovala protiv Rome, Intera, Atalante… Vidjećemo kako će se izboriti sa odbranom Verone. U timu će ponovo biti Ivan Ilić, koji je odslužio suspenziju u prošlom kolu protiv Empolia (1:1). Darko Lazović se oporavio od povrede, pa se konačno vraća u tim, posle mjesec dana bolesti. Posljednja tri meča između Verone i Genoe završena su neriješeno (0:0, 2:2, dakle ove sezone 3:3). Vrijeme je da se taj niz prekine.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)