Nakon reprezentativne pauze, vraća se klupski fudbal i lige petice, a kladionica Meridian uz najveće kvote na planeti nudi i ekspertski tiket dana uz koji možete ostvariti profit.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

MANCHESTER UNITED – LEICESTER – 1
Kvota: 1.58

Nakon ispadanja u osmini finala Lige šampiona od Atletico Madrida, Manchester United će se u potpunosti fokusirati na Premijer ligu gdje isključivi cilj da završe u top4 kako bi se elitni evropski fudbal igrao na „Old Traffordu“ i naredne jeseni. Arsenal je izgradio lijepu prednost ispred „Crvenih đavola“ i prostora za kiks više nema.

Leicester odavno nema nikakve takmičarske ambicije u domaćem prvenstvu. Opstanak su osigurali, a od mjesta koja vode u Evropu su previše daleko. Iako bi rasterećenost mogla da im ide u prilog, momenat nije najbolji jer je United „pod moranjem“ i zbog toga očekujemo da Cristiano Ronaldo i drugovi upišu tri boda.

FREIBURG – BAYERN – 2
Kvota: 1.53

Bayern je veoma blizu desete uzastopne titule u Bundesligi. Imao je tim Juliana Nagelsmanna određene krize u 2022. godini, ali na dobrom su kursu i dalje. U Ligi šampiona su pregazili Salzburg u osmini finala, a biće ubjedljivi favoriti i protiv Villarreala u četvrtfinalu. Zbog toga će pokušati što prije da i matematički osiguraju šampionski naslov kako bi potpuni fokus prebacili na Evropu.

Freiburg igra jednu od najboljih sezona u klupskoj istoriji i dolazak Bayerna na „Europa park“ biće pravi spektakl. Klub se bori za četvrto mjesto koje vodi u Ligu šampiona, ali bodovi u ovom meču nisu nešto čemu se mogu nadati.

NICE – RENNES – 1X
Kvota: 1.61

Rennes je u brutalnoj formi. Izabranci Bruna Genesia su upisali pet uzastopnih pobjeda u Ligi 1, a u tom razdoblju su postigli čak 20 golova. Takva forma i rezultati su ih doveli do trećeg mjesta i sa pravom konkurišu za nastup u Ligi šampiona naredne sezone.

Jedan od glavnih konkurenata Rennesu za drugo i treće mjesto je Nica. Klub sa Azurne obale je bio u žiži javnosti prošlog ljeta kada je za trenera doveo Cristopha Galtiera. Ništa to ne bi bilo čudno da pomenuti stručnjak nije u Niceu došao odmah nakon osvajanja titule sa Lilleom, pa je za mnoge bilo iznenađenje što je zamijenio šampionski klub sa onim koji je sezonu završio na devetom mjestu u Francuskoj.

Galtier je kao misiju postavio plasman u Ligu šampiona, a za tako nešto nikako sebi ne smiju dopustiti poraz od direktnog konkurenta, te zbog toga vjerujemo da će domaćin makar neriješeno da izvuče.

SPEZIA – VENEZIA – GG (oba tima daju gol)
Kvota: 1.81

U direktnoj borbi za opstanak, sudariće se Spezia i Venezia. Trenutno je Venezia prva ispod crte sa sedam bodova manje od Spezie, ali i sa utakmicom manje. Ovo je jedna od posljednjih šansi za tim Paola Zanettija i koliko god teška misija bila, oni će na tri bodova ovdje morati da idu.

Spezia bi sa druge strane vjerovatno potpisala i neriješeno jer bi to bio samo dodatni iskorak ka opstanku u Seriji A, međutim u utakmici gdje će slabašna Venezia morati da zaigra nešto ofanzivnije, očekujemo da obe ekipe pogode makar jednom.

Ukupna kvota: 7.04

Ovaj tiket možete odigrati u Meridian poslovnicama putem „Brzog tiketa“. Sve što trebate učiniti je da operateru kažete broj brzog tiketa koji glasi 808691.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)