Odlične vijesti! Historijski meč U19 BiH – U19 Francuska gledaćemo putem besplatnog prijenosa

Sutra se igra meč BiH – Francuska, direktni okršaj za Europsko prvenstvo


Odlične vijesti! Historijski meč U19 BiH – U19 Francuska gledaćemo putem besplatnog prijenosa

U19 reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra posljednji meč kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Francuske, a našim talentovanim fudbalerima dovoljan je i remi.

Historijska utakmica igra se u utorak od 15:00 sati, a susret u direktnom prijenosu možete gledati na Youtube kanalu Fudbalskog saveza Francuske, ali i putem Reprezentacija.ba.

BiH je u dosadašnjem dijelu elitnog turnira kvalifikacija za Euro savladala Češku sa 1:0 i Švedsku sa 3:2, dok su Francuzi bili bolji od Švedske sa 5:0, ali su poraženi od Čeha sa 1:0.

Naša reprezentacija ima šest bodova, Francuska i Češka po tri što znači da za prolazak na Europsko prvenstvo BiH je potreban remi ili pobjeda protiv Francuske.

Juniori BiH i Francuske su se sastali četiri puta. Francuzi imaju dvije pobjede, Zmajevi jednu, te je u jednom meču bilo neriješeno.

Europsko prvenstvo do 19 godina igra se u Slovačkoj od 20. jula do 2. augusta.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

2 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
H.D.
28.03.2022. 15:21

Mislim da je ovu utakmicu bolje gledati nego onu A reprezentacije.
Sretno!

Samir
28.03.2022. 17:59

Ovu djecu sto prije prebacit u A Tim i da upisu nastup ,ima kvalitete.Jel ako ih ubrzo ne gurnemo u A Tim mogli bi ostati bez njih.Jel nase komsije odmah bace oko ko je dobar i pozovu u svoje repke.Znate na sta mislim.