Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najbogatiju ponudu igara, a ove nedjelje vam predstavlja i „DOKTORSKI TIKET DANA“ uz koji možete ostvariti veliku zaradu posljednjeg dana sedmice.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

TIKET DANA:

REAL MADRID – BARCELONA – I 1-3&II 1-3 (jedan do tri gola u prvom i u drugom poluvremenu)
Kvota: 1.90

Spektakl dana je rezervisan za Madrid i najveći fudbalski derbi u Evropi. Obično su sudari Reala i Barcelone direktni okršaji za šampionsku titulu, međutim to nije slučaj ovaj put. Trebaće pravo čudo da se desi pa da Real ne podigne pehar u maju, dok se Katalonci prvenstveno bore da zadrže poziciju u top4 kako bi igrali u Ligi šampiona naredne jeseni.

Igra koja se našla na našem tiketu dana je kombinacija golova. Vjerujemo da će u oba poluvremena biti postignut makar jedan gol, dok je teško zamisliti da ćemo vidjeti čak četiri gola za 45 minuta igre. Zbog toga je kombinacija I 1-3&II 1-3 idealan izbor po odličnoj kvoti 1.90.

JUVENTUS – SALERNITANA – 1&I 1+&II 2+ (pobjeda Juventusa, najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu)
Kvota: 2.80

Zahvaljujući kiksevima glavnih konkurenata, Juventus je prišao na samo sedam bodova od prvog mjesta koje trenutno drži Milan. Izabranici Massimiliana Allegrija će učiniti sve što mogu da se umješaju u šampionsku trku, a Salernitana bi mogla poslužiti kao pravi „džak za udaranje“ i dodatno popravljanje samopouzdanja najboljih strijelaca Juventusa.

Kladionica Meridian ima najveći broj različitih igara za klađenje, a jedna takva je TRODUPLA OPKLADA. Ova igra vam omogućava da povežete tri različite opklade za jedan par uz jedinstvenu kvotu. Pobjeda Juventusa se sigurno neće dovesti u pitanje, a nema sumnje da ćemo vidjeti bar jedan pogodak u prvom poluvremenu. Pretpostavljamo da će Salernitana u nastavku morati da se otvori, što će dovesti do toga da vidimo bar dva gola u drugom dijelu igre, a kvota je savršenih 2.80!

LEICESTER – BRENTFORD – X/1 1> 5+ (prelaz X/1 ili više golova u prvom poluvremenu ili 5+)
Kvota: 1.65

Igra trostruka sigurica koju možete odigrati samo u Meridianu djeluje kao pravi izbor za duel između Leicestera i Brentforda. Ova igra vam daje mogućnost da par bude dobitan ako pogodite makar jednu od tri igre.

Dovoljno je da na meču bude ili više golova u prvom nego u drugom poluvremenu, ili da Leicester pobijedi uz iks na poluvremenu ili da bude postignuto minimalno pet golova na susretu. Ne morate pogoditi dvije ili tri stvari nego samo jednu i tip će biti dobitan.

COLOGNE – BORUSSIA DORTMUND – Gost daje gol u oba poluvremena
Kvota: 2.65

Jedna od igri koju možete pronaći u Meridianu je da ekipa postiže gol u oba poluvremena, a kvota 2.65 na Borussiju Dortmund ove nedjelje djeluje više nego primamljivo. „Milioneri“ su se vratili u aktivnu borbu za šampionsku titulu i od starta će sigurno pokušati da ugroze Cologne.

Erling Haaland se vratio u tim Borussije Dortmund što je dodatno osnažilo njihov napad i odbrana domaćih će biti na mukama svih 90 minuta. Norvežanin će vjerovatno bar jednom tresti mrežu Colognea, a vjerujemo da će to činiti još neki igrači gostiju.

Ukupna kvota: 23.26

Ovaj tiket možete odigrati u Meridian poslovnicama putem „Brzog tiketa“. Sve što trebate učiniti je da operateru kažete broj brzog tiketa koji glasi 220072.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

Ukoliko Meridian dopunu kupite na „Duhanpromet“ trafikama, na prvu dnevnu uplatu od minimalno 10 KM, Meridian vas časti sa 20% bonusa svake subote i nedjelje u martu!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)