Bh. novinar i sportski komentator, Marjan Mijajlović, jučer je proslavio svoj 50. rođendan, a tom prilikom objavio je status na svojim profilima.

“Da za rođendan zvanično objavim da sam od početka aprila apsolutni freelancer. Posvećujem se prvenstveno svom podcastu, Youtube, snimanju reportaža i intervjua sa mojom ekipom na čelu sa Ninom Hromadžićem i privatna smo firma Maki TV. Gledaoci će imati na dlanu komplet BIH i ex-yu sport. Komentarisanje utakmica biće na pojedinim kanalima uz dogovor ako ga bude, a tu su i live platforme”, kaže Marjan i dodaje:

“Novo doba novi momenti i sve se treba pratiti. Moja jedina stoprocentna lojalnost u životu je prema majci, bratu, pravim prijateljima i narodu prvenstveno BIH a i šire koji me prihvatio. Njima i SAMO NJIMA mogu objašnjavati a NIKOM DRUGOM NISAM DUŽAN jer sam u biti zbog uverenja mnogo vise izgubio nego dobio ali kad je tako zapisano to neću i ne valja menjati. Prema tome još jednom hvala na čestitkama i idemo dalje na novi jači i moderniji način. Najbolje je biti sam svoj majstor.”

Mijajlović je rođen 1972. godine u Tuzli. Karijeru je počeo na SportKlubu, a potom je radio na TV Hayat, Face TV, Federalna TV.

Najviše se proslavio po komentarisanju utakmicu reprezentacije BiH, nadimku Zmajevi, Plavooki bombarder, DIjamant.

(Reprezentacija.ba)