Igrač Borca kritikovao medije nakon pisanja o suđenju: Svakog rivala smo nadigrali

Izjava Aleksandra Vojnovića o suđenju na utakmicama Borca

Povratak na članak
5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Edinko
09.03.2022. 13:22

OVO NIJE IGRAC OVO JE CETNICKO FASISTICKO KOPILE KOJE EN ZNA STA ZNACI FER PLAY.JEBBO MU DODDIK OKOT!Koliko su ti Srbi ZADOJENI mitovima i mrznjom, da pored svojih ociju i onoga sto sami vide-vjeruju vise Dodikovim rezimskim medijima?!Prosto nevjerojatno.Njih se stvarno treba ispitivati, njihove gene, mozgove…dobro su rekli Francuzi, Njemci, Britanci….njih se treba PROUCAVATI da se nadje taj jebbeni FELER U MOZGU…..

W41k3R
09.03.2022. 14:24

Svjesni ste vi svojih kvaliteta, zato kad izadjete u evropu nabijaju vas ekipe iz Sjeverne Irske i slicno. Da vam nema Vice igrali bi prvu ligu RSa gdje vam je i mjesto. Sramota sta smo dozvolili da nam rade ljudi koji mrze zemlju u kojoj se bude svako jutro.

Anonymous
09.03.2022. 16:36

Pojma vi nema te ko ni ostale ekipe..Kakav znoj i kvalitet loptu neznate sastavit.Pa protiv veleza vam onaj cupavac od sudije stima 4 faula na 16 met.Ni jedan prekrsaj nije bio a svira vam.Pa igranje rukom.I ti uhljupe pricas o kvalitetu pokri se i suti stima vam se svaka utakmica.

Anonymous
Reply to  Anonymous
09.03.2022. 20:59

Mi smo pošteno plaćeni da pomažemo Borcu. Nismo sami, jer nam se pridružuju Mujić, Grbić, Petrović, Njegomirović, Mulahasanović, Musić, Bilbija, pa ovi pomoćni: Tešanović, Drinić, Kačavenda, Ibrišimbegović, Udovičić, Maksimović… Kontrolori sujako važni, jernoni “skreću” sudije i suce da sude za Borac, kako bi “zaradili” dobru ocjenu, koju r e d o v i to i dobiju. Kako to može biti da su POLA utakmica Borca kontrolori (dokazano skloni Borcu) kao Vukasović Rade, Ćavar Danko i Budimlić iz Bihaća koji su ukupno 11 puta bili kontrolori. Petrović, Grbić, Bilbija, Gigović, Mulahasanović, Kazlagić (taj najočitije krade, ne trudećise biti objektivan),Topalović, Njegomirović N… Read more »

Asko
10.03.2022. 06:36

Ja vjerujem da se znojite na treningu vjezbajuci padove u sesnestercu i onda brze boljem traziti penal. Nije lako, al kome je danas lako

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM