Gotovo da ne postoji mjesto u regionu koje Mozzartov humanitarno-sportski karavan nije posjetio u okviru akcije “Novi dresovi za nove šampione”. Obilasci manjih klubova i donacije sportske opreme nastavljene su i u novoj godini, a posljednji na listi onih do kojih su stigli pomoć i podrška su NK Jablanica iz Živinica i KK Mladost iz Kotor Varoša.

U proljećnoj sezoni fudbaleri Jablanice boriće se za nove bodove u drugoj ligi grupa Jug u opremi sa znakom “M”, koju im je poklonio regionalni lider u priređivanju igara na sreću.

„Klub postoji 60 godina, drago nam je što smo baš za jubilej dobili podršku i donaciju. Zahvaljujemo se kompaniji Mozzart jer su prepoznali naš rad i trud i poklonili nam dvije garniture dresova. Nova oprema nam je od velikog značaja“, istakao je trener NK Jablanica, Meris Mešanović.

Mozzartov karavn stigao je i na zapad naše države, u Kotor Varoš, gdje su mu se obradovali košarkaši Mladosti.

„Hvala mnogo kompaniji Mozzart na donaciji, zaista nas je mnogo obradovala i dala nam dodatnu motivaciju. Naš tim je mlad, nadamo se da će nam novi dresovi donijeti sreću i da ćemo u proljećnom dijelu sezone u njima doći do novih pobjeda“, kaže kapiten KK Mladost Sinan Čaušević.

(Sponzorisani tekst, 18+)