Danas su na rasporedu dvije utakmice osmine finala Lige šampiona. Kladionica Meridian donosi najbolju ponudu igara i najveće kvote na planeti za potpuni užitak praćenja najboljeg evropskog fudbala.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

VILLARREAL – JUVENTUS 1 (2.55) X (3.20) 2 (3.10)

Osvajanjem Lige Evrope, Villarreal je došao u priliku da igra u Ligi šampiona prvi put od 2011. godine. Glavni arhitekta tog uspjeha je Unai Emery, španski stručnjak koji je čak četiri puta u karijeri osvajao pomenuti evropski trofej. Utisak koji su ostavili u grupnoj fazi bio je više nego dobar. U odlučujućoj utakmici za prolaz dalje, ponizili su Atalantu u Bergamu i tako stekli pravo nastupa u osmini finala. Protiv Juventusa neće važiti za favorita u ovom dvomeču, ali nema sumnje da će dati sve od sebe da naprave iznenađenje i odu korak dalje.

Povratkom Massimiliana Allegrija u Juventus, javnost je očekivala da crno-bijeli ponovo zaigraju na vrhunskom nivou i da konkurišu za najveće rezultate. Nažalost po njih, realnost nije bila takva. Juventus ne samo da se ne bori za skudeto ove sezone, nego je upitno da li će uopšte izboriti nastup u Ligi šampiona naredne jeseni. Dolazak Dušana Vlahovića nagovještava bolje dane za „Staru damu“, međutim predstava protiv Torina proteklog vikenda nije bilo najblistavija. U prvom Allegrijevom mandatu, Juventus je dva puta stizao do finala Lige šampiona, te ostaje da se vidi koji je domet ove godine.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najbolju ponudu igara, a jedna od njih je kombinacija golova u oba poluvremena. Za očekivati je da Villarreal i Juventus oprezno uđu u ovaj susret, ali ako mislite da ćemo vidjeti bar jedan gol u oba poluvremena, igra I 1-2&II 1-2 (u prvom i drugom poluvremenu će biti postignut jedan ili dva gola) je prava za vas. Kvota je fantastičnih 2.75!

CHELSEA – LILLE 1 (1.45) X (5.20), 2 (9.20)

Liga šampiona je prošle sezone vinula u nebesa Chelsea. Malo ko je mogao pretpostaviti da će „Plavci“ otići do samog kraja i podići trofej, međutim tim Thomasa Tuchela je odigrao impresivno u završnici sezone. Nakon tog uspjeha, javnost je pretpostavljala da će cilj kluba biti borba za trofej u Premijer ligi, ali na terenu nisu uspjeli da budu konkurentni Manchester Cityu i Liverpoolu, te već sada djeluje izgledno da će u ligi završiti na trećem mjestu. Zbog toga je za očekivati da potpuni fokus bude na evropskom takmičenju i borbi za odbranu trofeja.

Lille je prošle sezone napravio jedno od najvećih iznenađenja u evropskom fudbalu osvajanjem francuskog šampionata. Ipak, na opšte iznenađenje trener kluba Christophe Galtier je digao sidro i prešao u Niceu. Bez njega, ekipa je ponovo potonula u prosječnost i u domaćem prvenstvu se nalaze na skromnoj 11. poziciji. U Ligi šampiona su uspjeli da prođu grupu u kojoj su još bili Salzburg, Wolfsburg i Sevilla, ali protiv Chelsea će biti apsolutni autsajder i teško je vjerovati da mogu uopšte i zaprijetiti.

Kvota na pobjedu domaćina je 1.45, ali ukoliko želite veći profit, kvota na 1&3+ je 2.10, a na 1/1&3+ izvanrednih 2.75.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (Visa, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

Samo u Meridianu, ako odlučite da depozit uplatite karticom (Visa, Maestro ili MasterCard), dobićete 10% bonusa! Zabavite se uz najveće kvote i ostvarite dobitak, koji možete da isplatite na najbližem bankomatu bez čekanja u redu!

(Sponzorisani tekst, 18+)