Edin Džeko i Inter napadaju Liverpool u osmini finala Lige šampiona, a kladionica Meridian ima spremnu ponudu sa najviše igara, uz najveće kvote na planeti!

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

INTER – LIVERPOOL 1 (3.40) X (3.55) 2 (2.30)

U najgorem mogućem momentu u sezoni, Inter je zapao u prvu mini krizu. Prvo su u derbiju protiv Milana dopustili Olivieru Giroudu da preokrene rezultat u samo tri minute razmaka, a onda nisu uspjeli da pobijede ni Napoli, drugog konkurenta za skudeto. Za razliku od timske forme Intera, najbolji bosanskohercegovački strijelac svih vremena Edin Džeko je bio na visini zadatka. Postigao je gol na stadionu “Diego Armando Maradona” za 1:1, a srušio je svojim golom i Romu u četvrtfinalu Kupa Italije. “Dijamant” igra odlično u zadnje vrijeme i da su ga saigrači malo bolje ispratili, vjerovatno bi Inter i dalje bio prvoplasirana ekipa u Seriji A.

Kiks Manchester City-a protiv Southamptona je otvorio vrata Liverpoolu i pružio im nadu da bi se mogli umiješati u borbu za pehar Premijer lige. Tim sa Anfielda će igrati hrabro na dva fronta do kraja sezone sa nadom da bi bar jedan od dva velika pehara mogao završiti u klupskim vitrinama u maju ove godine. Mo Salah podsjeća na najbolji period u karijeri ove sezone. Postigao je čak 16 golova uz 9 asistencija u domaćem prvenstvu i u obje navedene kategorije je lider Premijer lige. Liverpool važi za favorita u dvomeču protiv Intera, međutim moraće dobro da se potrude kako bi preskočili ovu prepreku.

Za Jurgena Kloppa je jako bitna informacija da se Sadio Mane vratio u tim nakon uspješno okončanog Afričkog kupa nacija i skoro sigurno će početi od prve minute u Milanu. Kod Intera se očekuje da Alessandro Bastoni bude u protokolu nakon što se uspješno oporavio od povrede, ali Simone Inzaghi neće moći računati na Nicola Barellu koji je dobio crveni karton protiv Real Madrida u grupnoj fazi.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najveći izbor različitih igara, a posebno se ističe odlična kvota 3.00 na pogodak Edina Džeke protiv Liverpoola.

Ako vjerujete da će “Dijamant” postići prvi gol na meču kao što je to učinio protiv Rome prošle sedmice, kvota je senzacionalnih 7.60!

SALZBURG – BAYERN 1 (7.50) X (5.60) 2 (1.45)

U najslabijoj grupi Lige šampiona, Salzburg je završio na drugom mjestu zahvaljujući pobjedi protiv Seville u posljednjem kolu i tako stekao pravo da se nadmeće sa Bayernom u osmini finala ovog takmičenja. Već deceniju, Salzburg je suvjereni vladar fudbala u Austriji i zahvaljujući prvenstveno njihovim rezultatima u Evropi, ova država je konačno dobila mogućnost da njen šampion ne mora igrati kvalifikacije, već da direktno izbori plasman u grupe najelitnijeg klupskog fudbalskog takmičenja u Evropi. To je za Salzburg informacija od vitalnog značaja pošto oni godinama nisu uspjevali da prođu te iste kvalifikacije iako su uvijek važili za glavne favorite.

Bayern u ovaj dvomeč ulazi kao apsolutni favorit, međutim Bavarci su za vikend doživjeli pravi šok pošto su od Bochuma primili čak četiri pogotka u prvom poluvremenu. To je nešto što navijači ovog kluba na pamte i ostaje da se vidi da li će ih to uzdrmati ili će sav bijes “istresti” na Salzburg u srijedu. Robert Lewandowski je postigao čak deset golova u zadnjih sedam mečeva i nalazi se u odličnoj formi i upravo se od njega očekuje da “načne mrežu” austrijskog šampiona u srijedu.

Tim Juliana Nagelsmanna će sigurno ući izrazito motivisan da se iskupi za blamažu protiv Bochuma i ako sve bude išlo po njihovom planu, izvjesno će Salzburg makar jednom da vadi loptu iz mreže u prvom poluvremenu. Kvota na 2/2&3+ (vođstvo Bayerna na poluvremenu i pobjeda uz bar tri gola na meču) je primamljivih 2.55!

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

(Sponzorisani tekst, 18+)