Nakon dva mjeseca pauze, Liga šampiona se vraća i biće u centru pažnje svih sportskih zaljubljenika ove sedmice. Kladionica Meridian ima najbolju ponudu i najveće kvote na planeti za najbolje fudbalsko takmičenje u Evropi.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

PSG – REAL MADRID 1 (2.10) X (3.90) 2 (3.50)

Najveći derbi osmine finala Lige šampiona igraće PSG i Real Madrid. Prethodnog ljeta, najveća vijest u svijetu sporta bio je dolazak Lionela Messija u “grad svjetlosti” nakon odlaska iz Barcelone. Pored njega, Parižani su angažovali još Sergija Ramosa, Achrafa Hakimija i Georginija Wijnalduma, sve sa ciljem da osvoje evropsko takmičenje koje im već godinama izmiče. Neymar i Kylian Mbappe su svakako uz Messija najveće zvijezde ove ekipe, ali PSG sada ima superstarove u svim linijama tima i bez dileme su najbolji tim u Evropi, makar gledajući kvalitet na papiru. Već sada je jasno da će osvojiti šampionat Francuske pošto imaju čak 13 bodova više od drugoplasiranog Marseillea i potpuni fokus “Svetaca” će biti Liga šampiona.

Još od odlaska Cristiana Ronalda u Juventus 2018. godine, Real Madrid nije uspio da pronađe zvijezdu koja će ga zamijeniti. Eden Hazard nikada nije opravdao očekivanja zbog kojih je doveden, te se Florentino Perez nada da bi narednog ljeta mogao u prijestonicu Španije da dovede Kyliana Mbappea ili Erlinga Haalanda i da oko njih gradi naredne “Galaktikose”. Otkad Ronaldo nije tu, Real je osvojio samo jednu titulu, dok je u Ligi šampiona dva puta ispadao u osmini finala, a samo su prošle godine uspjeli da stignu do polufinala. Ni ovaj put ne spadaju u red favorita za osvajanje i protiv PSG-a će važiti za autsajdera u dvomeču, međutim Carlo Ancelotti je dobro naštimao tim ove sezone. Prvi su u La Ligi, dok su u Ligi šampiona dva puta savladali Inter.

Neymar i Ramos su zbog povreda propustili dosta fudbala u posljednje vrijeme i nije realno da započnu ovu utakmicu, ali mogli se makar naći u protokolu i eventualno pomoći u drugom poluvremenu ukoliko rezultat ne bude išao po planu za PSG. Najbolji strijelac Real Madrida Karim Benzema je takođe odsustvovao u zadnje tri sedmice, ali Ancelotti je izjavio da bi trebalo da bude spreman za ovaj duel.

Nema dileme da će obje ekipe pokušati da postignu gol više, pogotovo što pravilo gola u gostima više ne postoji i nema potrebe za kalkulacijama u prvom meču. O tome kakav ofanzivni potencijal imaju oba tima je suvišno govoriti, te se igra GG3+ (oba tima daju gol i tri ili više golova na meču) po kvoti 2.00 nameće kao idealno rješenje za svaki današnji tiket.

Kladionica Meridian ima najbogatiju ponudu igara i najveće kvote na planeti, pa ukoliko ste hrabri, možete odigrati igru GG&D2+ (PSŽ daje minimalno dva, a Real Madrid bar jedan gol na meču) po fantastičnoj kvoti 2.55!

SPORTING – MANCHESTER CITY 1 (9.80) X (5.80) 2 (1.40)

U drugom meču dana, ne bi trebalo biti previše neizvjesnosti pošto Manchester City važi za apsolutnog favorita u dvomeču protiv Sportinga i očekuje se da većinu posla izabranici Pepa Guardiole odrade već u Lisabonu.

Sporting je pravi hit ovosezonske Lige šampiona, uspjeli su da izbace Borussiju Dortmund u direktnom okršaju u grupnoj fazi i tako izbore nastup među 16 najboljih klubova u Evropi. Manchester City je sigurno preveliki zalogaj za njih, ali nema sumnje da će probati da se predstave u najboljem svjetlu, makar pred domaćim navijača na stadionu “Jose Alvelade”.

Ako se slažete sa mišljenjem javnosti i vjerujete da će Manchester City rutinski da slavi u Lisabonu, kvota na 2&3+ je odličnih 1.95. Ako ipak vjerujete u Sporting da može pomrsiti račune lideru Premijer lige, 1X se “plaća” čak po kvoti 3.20. Jedna od igri koju bi trebalo razmotriti je i 2&GG (City pobjeđuje, a Sporting postiže bar jedan gol). Kvota na ovu igru je 3.10.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi…) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

(Sponzorisani tekst, 18+)