Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu.

Transferni Opsajd. Još 17 dana ostalo je do početka Premijer lige BiH, još 43 dana do prve utakmice reprezentacije, ali daleko od toga da nam ove zime nije bilo zabavno.

Doduše, potražnja za bh. reprezentativcima nije pretjerano velika, ali je zato transfer Anela Ahmedhožića u Francusku privukao veliku pažnju. Pričamo se o tome da li je prelazak u Bordeaux dobra ideja i kakva budućnost očekuje našeg reprezentativnog stopera.

U međuvremenu trguju i premijerligaši, doduše ne za pare za kakve to rade ozbiljni klubovi, ali nešto se dešava. Sergej Jakirović se još jednom pokazao kao majstor za prijelazni rok, mnogo promjena su napravili Sarajevo i Željo, dok je Velež ostao na manje od očekivanog.

Odgovaramo na vaša pitanja, pokušavamo odgonetnuti ko je bolji, a ko lošiji, a sve to u potpuno novom ruhu i s novim partnerom. Novi Opsajd.

(Reprezentacija.ba)