Džeko opet otvorio svoj restoran, javno pozvao ljude u Dubrovnik

Edin Džeko potvrdio je nastavak rada restorana Ezza


Džeko opet otvorio svoj restoran, javno pozvao ljude u Dubrovnik

Kapiten reprezentacije BiH, Edin Džeko, na svom Instagram profilu najavio je ponovno otvaranje svog restorana u Dubrovniku.

Edin Džeko je u augustu 2021. godine otvorio svoj restoran Ezza u Dubrovniku. Regionalni, ali i svjetski mediji su pisali o restoranu, kvaliteti i cijenama.

Restoran je u novembru 2021. godine zatvoren, a današnjom objavom najavljeno je ponovno otvaranje.

U novembru je potvrđeno zatvaranje zbog teških vremena i najavljeno već tada otvaranje na proljeće.

“Dragi gosti, naš restoran će se ponovno otvoriti na proljeće 2022. Iako smo imali veliku želju biti s vama tijekom zimskih blagdana, to bi bio veliki izazov u ovim nesigurnim vremenima. Radujemo se ponovnom susretu i želimo vam sve najbolje”, piše u objavi.

Pored promocije svog restorana, Edin je promovisao Dubrovnik i Hrvatsku, a podsjetimo da našeg Dijamanta na Instagramu prati 1.600.000 osoba, dok na Facebooku ima 2.800.000 pratitelja.

“Dubrovnik je mjesto gdje se uvijek osjećam kao kod kuće i gdje provodim ljetne odmore sa svojom porodicom. Zbog toga sam želio da napravim restoran koji će se razlikovati od svih ostalih, a sve to je za one koji love Dubrovnik kao ja”, rekao je Džeko na otvorenju ovog objekta.

Restoran Ezza fokus je stavio na kvaliteti, a cijena hrane i pića to potvrđuju. Za primjer izdvajamo Ramstek od 250 grama sa cijenom od 100 Eura. Specijalitet kuće je Ezza burger koji košta 25 Eura.

Kada je u pitanju piće, pivo je četiri eura, espresso kafa također četiri, a kokteli su 10 i 15 Eura. Najskuplje vino je Château Petrus, Pomerol, Bordeaux 1995/2001 čija boca košta više od 11.000 eura.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

2 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Max
28.01.2022. 16:25

Nije to za tebe Edine ko te nagovori na tu glupost mani se Dubrovnika i invrstiraj nesto pametnije u napacenu domovinupoguraj malo povratnike u Manjem entitetu.
Lp

Anonymous
29.01.2022. 02:30

Prodajes li alkohol Dzekice, haramlijo!