PROMO/ Mozzart daje najveće kvote na svetu: Gvineja 2,60, Farul 1,70!

Nigdje nećete naći veće
Mozzart daje najveće kvote na svetu: Gvineja 2,60, Farul 1,70!

Nova sedmica donosi nove izazove. Činjenica je da fudbalska ponuda ovog ponedjeljka nije pretjerano raznolika, ali to nije spriječilo Mozzartove bukmejkere da prirede posebno iznenađenje.

Odabrali su dvije utakmice, jednu iz Afričkog kupa nacija i jednu iz Rumunske lige 1, u kojima će kvote biti najveće na svijetu u svakom trenutku. Provjerite, zaista je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

GVINEJA – GAMBIJA (PONEDJELJAK, 17.00), KEC 2,60

Prva dva četvrtfinala Afričkog kupa nacija su Burkina Faso i Tunis, a trećeg ćemo dobiti nakon duela Gvineje i Gambije. Veliki problem za Gvineju biće izostanak njenog najboljeg fudbalera takmičenja do sada, Nabije Keite. Zvanično, igrač utakmica sa Senegalom (0:0) i Malavijem (1:0) napravio je glupost u meču posljednjeg kola sa Zimbabveom, koji je njegov tim izgubio sa 2:1. Zbog neprikosnovenog ponašanja dobio je žuti karton u 91. minutu, drugi na turniru, pa je suspendovan za današnji meč. Gvineja je završila na drugom mjestu u grupnoj fazi, kao i jedno od najugodnijih iznenađenja na turniru, Gambija. S tim što je imala dvije pobjede i remi, a u prošlom kolu iznenadila je jednog od favorita na turniru Tunis (1:0). Međutim, ta utakmica je bila bez rezultatskog značaja, jer su oba tima već osigurala prolaz dalje. Gvineja i Gambija se do sada nisu srele. Zanimljivo je i da je selektor Gambije Tom Saintfit svojevremeno u Kataru trenirao sadašnjeg stratega Gvineje Kabu Diawaru.

FARUL CONSTANTA – UNIVER. CRAIOVA 1948 (PONEDJELJAK, 19.00), KEC 1,70

Ovaj duel biće posljednji u prvom kolu proljećne polusezone u Rumuniji. Farul je jesenji dio takmičenja završio na šestoj poziciji, posljednjoj koja vodi u doigravanje i doigravanje za titulu i plasman u Evropu. Dobro je odigrao tim iz Constante, sakupio je 32 boda iz 21 utakmice, a eventualnim trijumfom danas bi se probio na četvrtu poziciju. S druge strane, Univerzitet 1948 se bori za opstanak, ima samo 19 bodova, a jesenju polusezonu uspio je završiti sa dva meča bez poraza. Strateg Farula Georgi Haxhi dobio je dva pojačanja u januaru, Nigerijac Michael Omo došao je iz Academica Klincheni, dok je mladi napadač Robert Moldoveanu stigao iz Dinama iz Bukurešta. S druge strane, Univerzitet 1948 angažovao je bivšeg defanzivca Partizana Gabrijela Enakea i bivšeg krila Farula Orelijana Čitua. Zbog toga je ugovor sa timom iz Krajove raskinuo nekadašnji napadač Crvene zvezde Ugo Vijeira, nezadovoljan minutažom. U prvom meču između Univerziatate 1948 i Farula u sezoni, 27. avgusta, bilo je 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)

Oznake: