VIDEO/ Prvi intervju Kolašinca po dolasku u Marseille: Sedmicama sam bio u kontaktu sa ljudima iz kluba

Kolašinac govorio za zvanični Youtube kanal Marseillea


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Sead Kolašinac je jučer potpisao za Marseille, a u svom prvom razgovoru za zvanični Youtube kanal francuskog tima otkrio je da se odlično osjeća u Francuskoj.

“Osjećam se odlično što sam došao ovdje. Sedmicama sam bio u kontaktu sa klubom i imao sam lijepe razgovore sa mnogim ljudima. Ponosan sam i sretan što sam ovdje i što sam dio ovog kluba”, rekao je Kolašinac na početku razgovora i dodao:

“Moj cilj je da napredujem iz dana u dan, prvo ja kao igrač i onda svi mi kao ekipa. Najvažnije je da se ide od utakmice do utakmice i da se proba ostvariti što je moguće više pobjeda. Pričao sam s trenerom, ali i s nekim igračima poput Guendouzija, Salibe i Harita. Poznajem ih dobro i dosta smo pričali prethodnih dana.

Kolašinac je otkrio da je i prije pratio nastupe svog novog kluba te da se nada da će pomoći Marseilleu u tekućoj sezoni.

“Da budem iskren, gledao sam utakmice Marseillea i prije nego što sam saznao da su u klubu zainteresovani za mene. Pratio sam nastupe Guendouzija i Harita. Sviđa mi se kako ekipa igra i to je način igre koju ja volim i sviđa mi se ono što sa vidio. Želim da pomognem ekipi svojom snagom i nadam se da ću uspjeti u tome. Pratim gotovo se lige u Europi, a samim tim i francuski šampionat. Liga je teška i u svakoj utakmici se mora dati 100% od sebe. Ja ću dati sve od sebe i nadam se ćemo se zajedno radovati.”

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

2 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
vvv
19.01.2022. 18:18

Sta ces drugo i reci, dobro nisi rekao ovo je moj grad oduvjek sam bio vezan za njega kao nasa estrada

Anonymous
19.01.2022. 22:58

Iz kisovitog Londona u suncem obasjani mediteranski Marseille. Najludja atmosfera u Francuskoj ga ceka, tu si brzo ili pukovnik ili pokojnik. A Sejo kao borac ce tamo imati prolaz.