VIDEO/ Feđa Dudić u podcastu Opsajd: Imao sam ponude iz regiona, ali sam odlučio ostati u Veležu

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu.

Crveni Opsajd.

Više od mjesec dana ostalo je do nastavka Premijer lige, ali domaćih tema nikad ne nedostaje. Pogotovo ne kada nam u goste dođe jedan od najboljih i najperspektivnijih, ali i trener sa najdužim stažom u ligi Feđa Dudić.

Šef struke Veleža govorio nam je o gostovanju Hajduku, o svom viđenju na ono što navijači zovu lošim prijelaznim rokovima, govorio je o aktuelnim, o potencijalnim ali i propalim pojačanjima.

Dudić se osvrnuo i o pritisku u BiH, o problemima s kojima se svi susreću, o tehnologiji u našim klubovima, o odnosu prema funkciji sportskog direktora, o eventualnim promjenama u bh. fudbalu i željama za budućnost, ali i mnogim drugim stvarima.

Rođeni Opsajd.

(Reprezentacija.ba)

Oznake: