Ćiro Blažević: Ja Đokovića obožavam. Ali ja ni svoju djecu ne mogu natjerati da se vakcinišu, imaju neke idiotske stavove

Ćiro gostovao na HRT-u u emisiji Nedjeljom u 2


Ćiro Blažević: Ja Đokovića obožavam. Ali ja ni svoju djecu ne mogu natjerati da se vakcinišu, imaju neke idiotske stavove
Foto: Screenshot

Nekadašnji selektor BiH Miroslav Ćiro Blažević bio je gost u emisiji “Nedjeljom u 2” na HRT-u.

Ćiro je govorio o raznim temama, a prokomentarisao je i deportaciju Novaka Đokovića iz Australije nakon što mu je na australskom sudu ukinuta viza.

Poznato je da se Đoković nije vakcinisao protiv COVID-19,a a Ćiro ističe da obožava Novaka, ali da ni svoju djecu ne može natjerati da se vakcinišu.

”Njegovi rezultati su takvi koje niko ne može zasjeniti. On je po meni najveći sporista ove planete. Uskratili su mu mogućnost da osvoji 21. naslov. I on je griješio, ali oni su ga maltretirali. Australija za mene više nije jedna uređena zemlja. Da njega drže kao nekog kriminalca. Ja njega obožavam, nisam nikad imao priliku da mu stisnem ruku da ga upoznam”, govori Ćiro i dodaje:

“Ja nemam šta reći Đokoviću za ovo o vakcinaciji jer ja ni svoju djecu ne mogu nagovoriti da se vakcinišu. Oni imaju neke svoje stavove i razmišljanja koja su idiotska”.

Legendarni Ćiro je govorio i o karcinomu koji mu se vratio po treći put.

“Evo ja sada poručujem da ću pobijediti sve bolesti pa makar imao pet metastaza. Miran sam i spokojan. Svjestan sam svega, htio bih da na mom primjeru pokažem i ostalima da i u bezizlaznim situacijama nema predaje”.

(Reprezentacija.ba)

Oznake:

Komentari

6 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Velez
16.01.2022. 19:00

Ćiro Pederu

Anonymous
16.01.2022. 20:51

Tvoja djeca su pametna i shvatili su ovu veliku igru ali nazalost ti i vecina staraca ste se usrali na svoje iskustvo od preko 90 godina! I sto je najgore i dalje nista ne shvacate !

Anonymous
Reply to  Anonymous
16.01.2022. 22:47

Jos kada bi ti nama tacno znao obijasniti koja je to velika igra. Ne rise.

Guest
16.01.2022. 23:13

Ha ciro legenda, cuj djeca imaju idiotske stavove, koji kralj

Asmirr92
16.01.2022. 23:32

Ko zeli da se vakcini se, nek se vakcini se. To mu je pravo.

ko ne zeli, i to je licno pravo. I tacka, zavrsena diskusija.

Tikataka
17.01.2022. 07:33

Ko zeli neka prima