Raznovrstan fudbalski program ovog petka stavio je Mozzartove bukmejkere na slatke muke. Oni su kladioničare nagradili odličnim kvotama za utakmice u Afričkom kupu nacija, Premijer ligi i Turskoj Super ligi.

Na meniju su tri meča u kojima će kvote u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Izabrane su jedinice u Brightonu i Bešiktašu, odnosno dvice u Gani.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu…

GABON – GANA (PETAK, 20.00), DVOJKA 2,15

Reprezentacija Gabona je dobro startala na Afričkom kupu nacija, ali nije izgledala kao izraziti favorit u meču protiv Komorskih ostrva. Ekipa Patricea Nevea izgubila je od protivnika u gotovo svim pokazateljima igre, ali je uspjela odbraniti rezultatsku prednost stečenu na početku meča. U drugom kolu grupe C Gabon će večeras igrati protiv Gane, koja se u uvodnom meču glavnog šampionata afričkog kontinenta susrela sa ozbiljnim protivnikom i tokom cijelog meča nije izgledala ništa lošije od Marokanaca. Izabranici Milovana Rajevca su se veoma kompetentno branili i stigli do gola, imali su dobre šanse u kontranapadima, ali nisu uspjeli da sačuvaju remi i pokleknuli su u finišu meča (0:1). Gana još nije izgubila šansu za nastavak borbe na Afričkom kupu, ali su veoma otežali svoj zadatak.

BRIGHTON – CRYSTAL PALACE (PETAK, 21.00), KEC 2,25

Ako je prošle sezone Brighton bio sretan što je uspio zadržati mjesto u elitnom prvenstvu Engleske, onda je novi turnir unio nadu da će se plasirati u neko od evropskih takmičenja. Nakon 19 kola tekuće kampanje, Galebovi imaju šest pobjeda i devet remija, pa zauzimaju deveto mjesto na tabeli. Pored toga, tim je postigao i primio po 20 golova. U posljednjoj utakmici Brighton je savladao Everton (3:2), a uspješno je startovao i u FA kupu gdje je u prvoj fazi eliminisao West Bromwich Albion. Večeras ga ugošćuje Crystal Palace, koji je bio uspješan i u FA kupu, gdje je lako savladao Millwall (2:1). U Premijer ligi Orlovi su ostvarili pet pobjeda i osam remija i drže 12. poziciju. Nakon što su u gostima pobijedili Everton (3:1) i Norwich (3:0), Eaglesi su 2022. godine otvorili porazom od West Hama (2:3).

BEŠIKTAŠ – GAZIANTESPOR (PETAK, 18.00), KEC 1,50

Bešiktaš nastavlja da juri ekipe iz prve petorke na tabeli turskog prvenstva. Za sada se ne mogu postići stabilni rezultati. Crno-bijeli su kao aktuelni šampioni na devetoj poziciji, sa čak 20 bodova manje od lidera Trabzona. Istanbulski tim je u pet kola dva puta pobijedio i dva puta remizirao, a u jednom meču je i izgubio. Prije devet dana osvojio je Superkup. Danas Orlovovima u goste dolazi Gaziantep, koji je na tabeli iznad Bešiktaša. Klub ima dva boda više, a u posljednjim duelima Gaziantep je igrao mnogo bolje od svog protivnika. Naime, u posljednjih pet kola izabranici Ricarda Sa Pinta su četiri puta slavili i u jednom remizirali.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)