Nešto “mršavija” ponuda ne utiče na bukmejkere Mozzarta. Za danas su spremili tri specijalne kvote, i to jedinice na Chelsea i Besiktas, odnosno dvojku na Real Madrid, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

CHELSEA – TOTTENHAM (SRIJEDA, 20.45), KEC 2,10

Chelsea je dobio ulaznicu za polufinale engleskog Liga kupa pošto je pobjedio Southampton. Pored ovog uspjeha, ne može se ne primjetiti i druga pozicija u grupi Lige šampiona, koja je donijela ulaznicu za proljectni dio ovog turnira. Plavci nisu uspjeli da zadrže prvu poziciju Premijer lige, gde su izabranici Tomasa Tuhela ostvarili 12 pobjeda i sedam remija, pa sada imaju zaostatak od deset bodova za liderom Manchester Cityjem. U posljednja dva kola Chelsea je remizirao sa Brightonom (1:1), a u prvom meču nove 2022. godine igrao je nerješeno i sa Liverpoolom (2:2). U prvom duelu borbe za finale Liga kupa na Stamford Bridž stiže Tottenham, koji se tu našao pošto je bio bolji od West Hama. U ligi Sparsi zauzimaju šesto mjesto na tabeli. Poslije remija sa Southamptonom (1:1), izabranici Antonija Kontea su 2022. godinu otvorili pobjedom nad Watfordom (1:0).

BESIKTAS – ANTALYASPOR (SRIJEDA, 18.45), KEC 1,95

Besiktas se ne snalazi u novoj kampanji. U prvenstvu je van zone evropskih kupova, pošto su Crni orlovi tek na sedmom mjestu sa 28 bodova. Četiri boda ih dijele od timova koji su na mjestima koja vode u Ligu Konferencije. U posljednjim mečevima ekipa je igrala promjenljivo, ali prije nekoliko nedjelja Besiktaseva statistika je bila mnogo lošija. Klub je paralelno sa prvenstvom igrao i Ligu šampiona. Ni tamo nije postigao uspjeh, uglavnom je gubio. Dakle, sada kada Crni orlovi imaju lakši raspored, mogu da počnu da pobjeđuju. Večeras u Kataru istanbulski sastav bori se sa Antalijom za pehar Superkupa Turske, i važi za velikog favorita. Antalija je tek na 15. poziciji na tabeli Superlige, veoma blizu zone ispadanja. Tim ima pet bodova više od ugroženih, a otprilike isti broj bodova dijeli Škorpije od klubova u sredini tabele. Antalija je slavila samo jednom u pet minulih mečeva.

ALCOYANO – REAL MADRID (SRIJEDA, 21.30), DVOJKA 1,25

Alcoyano je počeo u Kupu Španije pobjedom protiv Badajoza (3:0), poslije čega je postao autor senzacije pošto je kao trećeligaš nokautirao Levante. U šampionatu bijelo-plavi imaju po šest pobjeda i remija, i drže 11. mjesto na tabeli. Poslije uspjeha u utakmici sa Cornellom (2:0), ekipa iz okoline Valensije nanizala je tri poraza. Večeras je Alcoyano žrijeb u Kupu Kralja spojio sa Real Madridom, koji ovom utakmicom ulazi u takmičenje. Prije tačno godinu dana timovi su se sastali na ovom turniru i tada je Alcoyano nokautirao lidera španskog fudbala, pobjedivši Galaktikose poslije produžetaka. Ove sezone Realu ide dobro, prošao je u nokaut fazu Lige šampiona i na čelu je Primere. Alarmantan je samo poraz u prvom duelu 2022. od Getafea (0:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)