VIDEO/ Podcast Opsajd: Zimske radosti – Pregled prve polusezone 21/22

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo Reprezentacija.ba portala i Reprezentacija.ba portal ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Nekadašnji vođa BH Fanaticosa, a danas fudbalski trener Ismet Turšić Ventola i renomirani sportski novinar Saša Ibrulj i u podcastu “oPsajd” govore o aktuelnim temama u bh. fudbalu.

Zimski Opsajd.

Sezona je gotova i nemamo o čemu više da pričamo. Ali malo sutra, mi uvijek imamo o čemu da pričamo. Šta bi to Deda Mraz mogao donijeti premijerligašima, osim terena, da Novu godinu dočekaju sretni i zadovoljni? I da na proljeće gledamo još bolji fudbal?

Možda bi mogao da bogatima ukrade, da bi imali još bogatiji, ali i ovi siromašni. Pričali smo se o Premijer ligi BiH, ali i o utakmici reprezentacije BiH – ako se tako može nazvati izlet čelnika NSBiH – u toplom i ugodnom gradu anđela.

I zašto je Vico Zeljković po paketiće morao direkt u Nyon, kad UEFA tjera sve iz Nyona? Kao i uvijek, misterije za koje nemamo odgovore, ali bar se dobro zabavljamo.

Hladni Opsajd.

Oznake:

Komentari

1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Edis
15.12.2021. 21:15

Dobri ste…nastavite tako slobodno dalje! Svaka kritika vam je na mjestu i odlicno je argumentovana!!