Nedjelju definitivno treba proglasiti fudbalskim praznikom.

Svaku nedjelju sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za sve igre koje možete da zamislite.

Luksuz igranja najvećih kvota na planeti, dostupan vam je ukoliko imate registrovan MeridianBet nalog. Ako nemate do sad, niste pogriješili, već ste u instant DOBITKU! Čeka vas spreman POKLON OD 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 10 KM ZA MERIDIAN ONLINE KAZINO!

Svi se vjerovatno sjećate kad je italijanska Seria A smatrana ligom u kojoj golovi gotovo da ne postoje, ali zato je to sad liga koja svaki vikend priredi spektakl.

Prosjek lige dobro je iznad tri gola po utakmici, fudbal se igra napadački, a kvote za LIVE IGRU praktično su „eksplodirale“!

Idealan nedjeljni derbi Sampdoria – Lazio. Ekipa Lacija neophodno mora da počne skupljati bodove, ukoliko žele da se uključe u trku za mjesta koja naredne sezone vode u Ligu šampiona. Ne propustite ni sljedeće utakmice italijanskog prvenstva:

  • Bolonja – Fiorentina
  • Specija – Sasuolo
  • Venecija – Verona
  • Juventus – Đenova

U Premijer ligi Engleske, juče smo pratili pravi spektakl. Danas su na rasporedu vrhunske četiri utakmice, a sigurno najbolja prilika da upišete kec na tiket, jeste meč Leeds – Brentford. Od 15h Mančester Junajted dočekuje Kristal Palas, a Totenhem igra kući sa Norvičom. Aston Vila dočekuje „Lisice“ od 17.30h.

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)