Ćirin recept za sreću: Od neprijatelja sam stvarao barem poluprijatelje

Legendarni Ćiro Blažević se treći put bori sa karcinomom

Ćirin recept za sreću: Od neprijatelja sam stvarao barem poluprijatelje

Legendarni Miroslav Ćiro Blažević ponovo se bori sa karcinomom.

Bivši selektor BiH je već dva puta pobijedio karcinom, a za Srpski Telegraf govori da se još uvijek ne predaje.

“Kada vam kažu da imate rak s metastazama, pomisliš da si gotov. Ali k**ac, ja se ne dam. Borit ću se do kraja protiv ove najopakije bolesti. Metastaze su mi se pojavile na kostima, netko drugi bi digao ruke, ali ja se borim do kraja, do pobjede”, rekao Ćiro za Srpski Telegraf i dodao:

“Nemam neostvarenih želja. Molio bih sve da ne žale za mnom jer sam pred odlaskom. Uvijek sam imao lijep život i od neprijatelja sam napravio makar poluprijatelja, a kasnije i prijatelja. Ponosan sam na sebe. Nikada se nisam prepirao i svađao.”

Ćiro je otkrio i da je u svojoj trenerskoj karijeri imao i poziv da trenira Crvenu Zvezdu.

“Imao sam poziv Ivana Stambolića da preuzmem Zvezdu, neću otkriti koje godine. Sve je bilo dogovoreno, ali su Džajić i Cvetković blokirali uz riječi: ‘Gdje će nam Hrvat biti trener?!’ Nije mi žao jer sam dinamovac i najdraža mi je titula ona iz 1982. godine, kada sam bio ispred Zvezde”, rekao je Ćiro i osvrnuo se na odnos sa Zdravkom Mamićem:

“Mamić je napravio više dobrog nego lošeg. Žao mi ga je. Svađali smo se i voljeli, ali smo u dobrim odnosima i ne mogu reći nešto loše protiv njega.”

(Reprezentacija.ba)

Ovu vijest vam donosi kladionica MeridianBet.

Oznake:

Komentari

1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
30.11.2021. 19:25

Ali sam naslov kaze kako je uspio to ti je bolje i od upornog rada zato moras biti jednostavno rodjen to je uspjeh i nista drugo