Večeras se od 18,45 sati u okviru petog kola grupne faze Lige Šampiona igraju dva meča i to između Intera i Shakhtara te Bešiktaša i Ajaxa.

Naši Edin Džeko i Miralem Pjanić igrat će od prve minute za svoje momčadi.

Inter na svom terenu u meču petog kola grupe D dočekuje Shakhtara, a Džeko predvodi napad tima iz Milana. Edin je ove sezone ukupno zabio osam golova u svim takmičenjima u dresu Intera.

Kladionice daju veliku prednost Interu sad pred početak susreta. Kladionica Mozzart na dan utakmice nudi kvotu 1.30 na pobjedu Intera. Ostale kvote sa ovog meča možete vidjeti ovdje.

Duel iz Milana direktno prenosi kanal Arena Sport.

Ekipa Bešiktaša igra susret petog kola grupe C protiv Ajaxa u Istanbulu, a Miralem Pjanić počet će meč u startnih 11 Bešiktaša. Miralem je do sada odigrao dvije utakmice u grupnoj fazi Lige Šampiona i dva puta asistirao.

Gosti iz Amsterdama su apsolutni favoriti sad pred početak duela. Kladionica Mozzart daje kvotu 1.43 na trijumf Ajaxa. Ostale kvote sa ovog meča možete vidjeti ovdje.

Meč iz Istanbula direktno prenosi kanal Arena Sport.

Spomenimo i da će utakmicu Bešiktaš – Ajax suditi naš Irfan Peljto. Asistirat će mu Senad Ibrišimbegović i Davor Beljo, dok je četvrti sudija Miloš Gigović.

(Reprezentacija.ba)