Navijači nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine su razočarani nastupom Miralema Pjanića protiv Finske, te su ga “nagradili” zvižducima s tribina Bilinog Polja, prenosi Klix.ba.

No, nekoliko dana nakon poraza kojim su Zmajevi ostali bez šansi da se kroz baraž plasiraju na Svjetsko prvenstvo, na internetu su se počele pojavljivati fotografije i videozapisi na kojima se Pjanić navodno nesportski zabavlja pred susret s Finskom.

U srijedu, tri dana pred susret na Bilinom Polju, na Instagramu je objavljena Pjanićeva fotografija iz jednog sarajevskog kluba.

Uskoro je počeo kružiti i video koji je snimljen navodno istog dana u kasnim noćnim satima, a pojedinci tvrde i kako je video nastao čak i noć prije same utakmice.

Također, internetom kruži i fotografija na kojoj Pjanić puši nargilu. Datum te fotografije nije poznat, no evidentno je samim pogledom na trenerku da se radi o periodu kada se Pjanić nalazio na okupljanju reprezentacije.

Brojni navijači su ogorčeni Pjanićevim igrama u posljednje vrijeme, te je od igrača koji je bio ljubimac navijača brzo postao igrač kojem se zviždi s tribina, piše Klix.ba.

(Reprezentacija.ba)