Nakon „ludnice“ koju smo juče pratili i pravih goleada, današnji repertoar utakmica praktično je zagarantovan profit u kladionici Meridian.

Za sve utakmice kvalifikacija za Svj. Prvenstvo u Kataru, sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti!

Registruj meridianbet nalog i preuzmi poklon od 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE. A, ukoliko želiš da zabava traja i na poluvremenu, 10 KM ZA KAZINO ZABAVU ČEKA NA OVOM LINKU!

Na rasporedu je 10 utakmica kvalifikacija, a tri termina su pred nama. Od 15h, pratimo sljedeće utakmice:

Svjetski viceprvaci su trenutno na drugom mjestu tabele, samo bod manje imaju od Rusa, ali ipak danas je ogromna prednosti igrati na domaćem terenu. Cilj se zna, prvo mjesto na tabeli i direktan plasman u Katar 2022. Rusi su u posljednjih pet utakmica imali četiri vezene pobjede i prethodni remi sa „Kockastima“. Ipak, na domaćem terenu, Dalićeva ekipa sigurno je favorit, a kvota je idealna – 1.75!

U drugom terminu od 18h, gledamo okršaje Armenije i Njemačke. Lihtenštajn dočekuje Rumuniju, a Sj. Irska igra kući sa Islandom. Ipak, ovaj termin je samo uveritira u ono što nas očekuje od 20.45h:

Švedska i Španija vode direktnu borbu za prvo mjesto na tabeli i direktan plasan u Katar, a gotovo istoj poziciji su Portugal i Srbija. Prethodne utakmice ova dva tima, mnogi se još sjećaju. Rezultat je bio 2:2, ali ipak ovo nije scena po kojoj se utakmica pamti. Generalna fudbalska javnost preispitivala je odluke sudija, Kristijano Ronaldo je čak prije sudijskog zvižduka izašao sa terene, bacajući kapitensku traku.

Trenutno napad Srbije je u odličnoj formi. Mitrović zabija gotovo svaku utakmicu, Tadić igra vrhunski u Ajaksu.

Može li Srbija iznenaditi fudbalsku javnosti i pobjediti Portugal u Lisabonu?

Meridian – najveće kvote na planeti!

(Sponzorisani tekst, 18+)