Nije previše sadržajan sportski dan, ali i pored toga mogu da se proberu zanimljivi mečevi. Bukmejkeri Mozzarta su izdvojili tri.

Spremne su pojačane kvote za mečeve engleskog Liga trofeja, italijanske Serije C i prvenstva Čilea, odnosno na jedinice na Wigan, Cataniu i Colo Colo.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

WIGAN – SHREWSBURY (SRIJEDA, 20.00), KEC 1,85

Direktni dvoboj za prolaz u drugu fazu Liga trofeja igraju večeras Wigan i Shrewsbury. Latiksi su, potencijalno, ostavili ovo takmičenje po strani, jer je potpuno nerealno da su doživjeli dva poraza od Crewa i mladog tima Wolvesa. Naime, Wigan je lider Lige 1 i jedan od najistaknutijih kandidata za promociju u Čempionšip, dok je njegov predstojeći rival Shrewsbury u zoni ispadanja, a pomenuti Crew je poslednjeplasirani u istom rangu. Dakle, Wigan je bez bodova, dok je Shrewsbury u grupi Lige trofeja sakupio tri boda i remi mu je dovoljan da se nađe u narednoj fazi.

CATANIA – VIBONESE (SRIJEDA, 20.30), KEC 1,70

Odloženi susret 12. kola italijanske Serije C između Catanie i Vibonesea igraće se večeras na Siciliji. Domaći sastav sakupio je 16 bodova i nalazi se na 11. poziciji, prvom ispod potencijalnog plej-ofa, dok je Vibonese stacioniran na samom začelju sa devet sakupljenih bodova. Catanija se početkom oktobra izvukla iz lošeg niza i vezala šest mečeva bez poraza, a interesantno je da su njeni dueli prilično efikasni u posljednje vrijeme. Na četiri od minulih pet mečeva viđeno je najmanje četiri pogotka, a svih pet proteklih okršaja završeni su makar jednim golom na objee strane. Vibonese je u dosadašnjem toku kampanje zabilježio samo jednu pobjedu.

COLO COLO – MELIPILLA (SRIJEDA, 23.00), KEC 1,33

Colo Colo ima sve u svojim rukama. Poslije sezone u kojoj je jedva izbjegao opstanak poslije plej-aut obračuna, čileanski velikan je na pragu osvajanja šampionske titule. Četiri kola prije kraja Colo Colo je drugoplasiran sa bodom manje u odnosnu na vodeći Universitat Catolica, ali ima utakmicu manje koju igra večeras sa Melipillom. Gosti su dugo bili ugroženi, koketirali su sa ispadanjem, ali su serijom pobjeda isplivali i sada su na bod više od plej-auta, a četiri daleko od opasne zone. Melipilla nikada nije uspjela da pobjedi Colo Colo, a samo je u prvom obračunu izvukla remi, na narednih šest je poražena.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)