Mjesec bogatog fudbalskog programa se zahuktava, a pred vama su ovog petka tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svijetu.

Bukmejkeri Mozzarta su danas bili široke ruke na susretima Premijer lige, Primere i danske Superlige, konkretno na jedinice na Southampton, Bilbao i Viborg. Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu…

SOUTHAMPTON – ASTON VILLA (PETAK, 21.00), KEC 2,15

Sveci su u uzlaznoj, a Vilansi u silaznoj formi. Iako je West Ham očitao lekciju Aston Villi u prošlom kolu savladavši je s visokih 4:1, gosti nisu za potcenjivanje i gotovo sigurno će biti konkurentni u predstojećem dvoboju. Na tabeli ih razdvaja samo bod u korist Svetaca, koji su sakupili sedam od mogućih devet bodova na tri minula duela. Sa druge strane, Aston Villa je nanizala četiri poraza u Premijer ligi, ali je svaki put dala makar gol. Prošle sezone obje ekipe su ostvarile pobjedu u međusobnim okršajima, ali se to dešavalo u gostima. Villa je tako prekinula seriju od devet mečeva sa Svecima na svim frontovima bez slavlja.

BILBAO – CADIZ (PETAK, 21.00), KEC 1,45

Jedni su u seriji mečeva bez poraza, drugi nanizali mnogo duela bez pobjede. Athletic Bilbao dočekuje Cadiz pošto je iščupao bod na gostovanju velikom rivalu Sosiedadu i uvijek je neugodan protivnik bez obzira na trenutnu formu. A ona kaže kako Bilbao nije osjetio gorčinu poraza na posljednjih pet duela, odnosno ima jedan neuspjeh na dosadašnjih 11 prvenstvenih mečeva. Cadiz je van forme i bez trijumfa na sedam proteklih susreta. Ima samo jedno slavlje do sada u Primeri, a prošle sezone je iznenadio Bilbao na San Mamesu i pobedio 1:0, pa mu se Athletic kasnije revanširao sa 4:0.

VIBORG – NORDSJILAND (PETAK, 19.00), KEC 2,05

Viborg je nedavno imao niz od pet mečeva bez poraza u danskoj Superligi, međutim, u prošlom kolu se sastao sa Brondyjem i izgubio minimalnim ishodom. Sada sa 15 sakupljenih bodova Viborg je na devetom mjestu, plej-of zona mu je udaljena šest koraka i stremi ka njoj, ali previše remizira. Čak četiri puta na šest proteklih mečeva je igrao nerješeno, a danas će pokušati da se protiv Nordsjaellanda vrati na pobjednički put. Gosti su odmah ispod Viborga na tabeli, sa bodom manje, a u posljednjim mečevima, za razliku od svog protivnika, samo je gubio. Nordsjaelland ima samo jedan remi u pet susreta, i to sa liderom šampionata Midtyjillandom (2:2). Ipak, izgubio je od svih ostalih rivala, čak i od fenjeraša Vejlea.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)