Raznovrstan fudbalski program ove srijede stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve u Ligi šampiona i Čempionšipu.

Na meniju su se našla tri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svijetu. U izboru su jedinica na Liverpool, odnosno dvojke na Ajax i Fulham.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

LIVERPOOL – ATLETICO MADRID (SRIJEDA, 21.00), KEC 1,75

Sjećanja su još svježa. Pobjeda 3:2 iz trećeg kola na Vandi Metropolitano je svakako draga Salahu i društvu, međutim Čolo Simeone je i dalje “neprijatelj broj 1” Jirgena Klopa zbog ispadanja iz istog takmičenja u februaru prošle godine, i to poslije produžetaka na Enfildu. Liverpool bi pobjedom gurnuo Atletico u probleme, a ispusti li španski prvak bodove, dolazi u opasnost da ga prestigne Porto ili pak da mu se približi Milan. U tom slučaju bi Redsi otišli na nedostižnih 12 bodova i “mirno more” u posljednja dva kola. Liverpool je neočekivano remizirao kod kuće sa Brightonom prethodnog vikenda, dok je Atletico slavio kod kuće nad Betisom.

DORTMUND – AJAX (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 2,60

Izabranici Erika tena Haga su hit prvenstva Holandije i Europe. Kopljanici izgledaju kao ozbiljna ekipa spremna za ozbiljnije ispite od ovih grupnih gdje su se u prva tri kola bez poteškoća obračunali sa Dortmundom, Sportingom i Besiktasom. U prošlom kolu su na svojoj Amsterdam areni “potopili” Dortmund sa čak 4:0, pa će Milioneri sigurno da spreme paklenu atmosferu kako bi im vratili istom mjerom. Jedini problem je izostanak najboljeg strijelca Halanda, bez njega je napadačka oštrica ipak tupa.

BLACKBURN – FULHAM (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 2,00

Dvoboj dvojice najboljih strijelaca dosadašnjeg dijela sezone u Čempionšipu u okršaju Blackburna i Fulhama. Aleksandar Mitrović je u životnoj formi sa 18 pogodaka i vuče londonski sastav ka promociji, dok je na drugom mjestu Ben Brereton sa 12 i garancija je da momke sa Ivud Parka neće brinuti opstanak. Fulham je jedna od najboljih ekipa lige i kako stvari stoje gotovo izvjesno će se vratiti u Premier ligu, međutim potiv Blackburna u gostima mu neće biti lako. Fulham pamti pobjede iz poslednja dva dvoboja, a današnje slavlje će morati da zaradi. Popusta nema.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

(Sponzorisani tekst, 18+)