Švedski Malmo večeras u Ligi Šampiona dočekuje Chelsea, a na press konferenciji o utakmici su govorili Anel Ahmedhodžić i trener ekipe, Jon Dahl Tomasson.

Nekadašnji napadač Milana je u uvodu istakao da igraju protiv jedne od najboljih ekipa.

“Igramo protiv vrlo dobre ekipe, vjerojatno jedne od najboljih, ali izaći ćemo na teren da postignemo dobar rezultat”, rekao je Tomasson dodavši:

“Uključeni smo u ovu zabavu koju nudi Liga prvaka i želimo biti dio zabave. Želimo da naši navijači uživaju u najvećim utakmicama i da gledaju najbolje klubove. Malmo je grad Lige prvaka, a ovo je klub Lige prvaka. Možemo da budemo jako ponosni samim nastupanjem u ovom takmičenju. Sutra ćemo dati sve od sebe, želimo da uživamo”.

U ekipu se vraća bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić koji je govorio o napadačima Plavaca.

“Naravno da je Lukaku izazov, on je jako velik i jak, ali Werner je brži. Lakše je igrati s Chelseajem bez njih dvojice, to će nam malo povećati šanse“, kazao je Anel o neigranju Lukakua i Wernera zbog povreda.

Aktuelni europski prvaci su i danas apsolutni favoriti. Kladionica Mozzart na dan utakmice daje kvotu 1.18 na pobjedu Chelsea. Ostale kvote sa ovog duela možete pogledati ovdje.

(Reprezentacija.ba)