Nije srijeda Lige šampiona, ali zato večeras pratimo najelitniji italijanski i španski fudbal. Kladionica Meridian ponudila je najveće kvote na planeti za sve lige Evrope.

Da igrate najveće kvote na planeti u kladionici Meridian, neophodno je da imate registrovan meridianbet nalog, a ukoliko to do sad niste uradili, svaka čast. Upravo ste osvojili 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE!

Fenomenalan dan je pred nama u Italiji. Od 18.30h gledamo:

· Juventus – Sassuolo

· Sampdoria – Atalanta

· Udineze – Verona

Inter, predvođen kapitenom BIH selekcije, Edinom Džekom, danas nakon velikog derbija i remija sa Juventusom, ide u goste ekipi Empoli-ja. Inter je svakako favorit na ovoj utakmici, jer svi svjetski bukmejkeri im daju ulogu favorita sa kvotom od 1.60, ali to je neophodno dokazati i na terenu. Današnji domaćin ne može se nešto pohvaliti igrama na domaćem terenu, jer u prethodnih 5 utakmica imaju čak četiri poraza i samo jednu pobjedu protiv Bologne ( 4:2 ). Daje li Edin Džeko i na ovoj utakmici pogodak?

Cagliari – Roma, utakmica je koja se danas ne propušta na tiketu. Igra se od 20.45h, a rimska „Vučica“ svakako je glavni favorit na ovoj utakmici. Prethodnu utakmicu su remizirali sa Napolijem, tako da se ova mora pobjediti, ukoliko Žoze Murinjo ima u planu evropska takmičenja. Trenutno su 4. na tabeli, ali Atalanta i Juve im dišu za vratom.

Pravi derbi dana, utakmica je Lazio – Fiorentina. Od 20.45h na „Olimpico“ stadionu u Rimu, ekipa Mauricio Sarija, dočekuje uvijek napadačku Fiorentinu, koja ove godine je predvođena fenomenalnim napadačem Dušanom Vlahovićem. „Ljubičasti“ nemaju problema sa zabijanjem golova u gostima, tako da je ovo idealna utakmica za igranje kombinacija i „bustovanje“ kvota.

Španska La Liga danas takođe ne miruje. Mallorca na domaćem terenu dočekje Sevillu od 19h, ali utakmica koja će sigurno u istom terminu biti mnogo praćenija je okršaj Rayo Vallecano – Barselona. Kuman danas jednostvano mora pobjediti, posebno nakon poraza od najvećeg rivala Real Madrida u nedjeljnom derbiju. Domaćin mora se priznati igra jako dobro ove sezone, na 7. je mjestu, sa bodom više ispred 9. plasirane Barse, ali jedna kvalitetna golgeterska utakmica može da okrene sezonu u pravom smjeru. Ko danas sve tipuje na Barsu?

Svakako ne propusti danas ni mečeve La Lige u kasnijem terminu:

· Betis – Valencia ( 20.00h )

· Real Madrid – Osasuna ( 21.30h )

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)