Za početak nedelje bukmejkeri Mozzarta su bili široke ruke kada su u pitanju tri para.

Spremili su posebno iznenađenje za mečeve u okviru Primeire, turske Superlige 1 i bugarske elite. To se odnosi na kec na Bešiktaš, odnosno dvojke na rivale Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope, Bragu i Ludogorets.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

GIL VICENTE – BRAGA (PONEDELJAK, 20.00), DVOJKA 2,00

Braga ne može da bude zadovoljna sa osvojenih 13 od mogućih 24 boda u prvenstvu Portugalije, pa bi izlet u Barelosu i odlazak na noge Gil Vicenteu morala da iskoristi za skok u eurozonu. Raspoloženje u ekipi je na zavidnom nivou nakon što je pregažen Moirense u kupu, a potom precrtan i Ludogorets u Ligi Europe. Sada je red na prvenstvenu pobjedu poslije vezanih remija sa Santa Clarom i Boavistom. Gil Vicente nije slavio u prvenstvu na šest vezanih mečeva (po tri poraza i remija), a ne ide mu ni u međusobnim duelima sa Bragom – posljednji put je trijumfovao 2014. godine, a od tada pet puta gubio i izvukao tri remija.

BOTEV PLOVDIV – LUDOGORETS (PONEDELJAK, 17.30), DVOJKA 1,65

Šanse Ludogoretsa da se izbori za nokaut fazu Lige Europe svedene su na minimum nakon najsvežijeg poraza od Brage u kojem nije Bog zna šta pokazao. Kako stvari stoje i treće mesto u grupi ne djeluje previše realno, pa šampion Bugarske mora da se fokusira na odbranu trofeja u domaćem šampionatu gde u okviru 12. kola gostuje, ove sezone sjajnom, trećeplasiranom Botevu. Ludogorets dolazi u Plovdiv kao lider i bez namjere da tu poziciju ispusti. Tim iz Razgrada je u seriji od tri prvenstvene pobede koje je izvojevao sa 11 postignutih golova, a treba napomenuti da je u minule dvije runde Levskom i Carskom selu pakovao po četiri lopte u mrežu, te da je rješen da nešto slično ponovi protiv Boteva koji je pobjeđivao šest puta zaredom.

BEŠIKTAŠ – GALATASARAY (PONEDELJAK, 19.00), KEC 2,45

Istanbulski derbi timova koji nisu na pozicijama na kojima bi željeli da budu. Bešiktaš je šesti, Galata osma, a obje ekipe osvojile su po 17 bodova. Remi ne bi zadovoljio nikoga, još manje poraz, jer bi tim koji izgubi ostao na sedam bodova udaljenosti od željenog prvog mesta. Galatasaray nikada nije pobjedio na Vodafon parku, stadionu koji je otvoren aprila 2016. godine i od tada je četiri puta gubio uz jedan remi. Doduše, forma Bešiktaša je zabrinjavajuća sa četiri poraza iz posljednjih pet duela, dok je Galata u posljednje vrijeme znatno uspješnija jer u istom periodu ima četiri pobjede i remi. Ali kao što rekosmo, Crni Orlovi ne gube od gradskog rivala kod kuće gde su vezali četiri pobjede.

***kvote su podložne promjenama***

(Sponzorisani tekst, 18+)