Nevjerovatna nedjelja je pred nama, a kladionica Meridian je učinila dan derbija još nevjerovatnijim.

Samo u kladionici Meridian imate priliku da igrate najveće kvote na planeti!

Dan počinje sa velikim „El Clasico“ derbijem od 16.15h, a završava sa italijanskim okršajem odluke Inter – Juventus od 20.45h. Ukoliko želite da tipujete najveće kvote na planeti neophodno je da imate meridianbet nalog, zato pravac na meridianbet.ba, jer čeka vas POKLON OD 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE!

BARSELONA – REAL MADRID

Vjerovatno jedan od najvećih derbija na svijetu, ovaj put malo u drugačijim karakteristikama, nego na one koje smo navikli prethodnih godina. Messi više nije kapiten Barse, Ramos više nije kapiten Madriđana, sad su saigrači u PSŽ-u. Svijet i dalje živi u nevjerici, jer jedan sasvim drugačiji derbi je pred nama. Gosti su trenutno drugoplasirana ekipa sa 3 boda manje, od Real Sosijedada, dok su Katalonci tek na sedmom mjestu tabele. R. Kuman i Anćeloti imaju ozbiljne zadatke danas, jer pobjeda nad najvećim rivalom može u potpunosti da okrene prvenstvo i kompletnu sezonu. Obje ekipe i dalje imaju fantastične igrače, ali mora se uzeti u obzir da je Real Madrid dobio prethodna tri susreta. Barsa neophodno treba osvetu, a ukoliko tipujete na pobjedu Barse, Meridian plaća kvotom – 2.90!

Manchester United – Liverpool

Popularni „North Side derby“, ili „Derbi sjevera“, sigurno je prava fantazija ne samo fudbala, nego sporta generalno. Od 17.30h „Old Traford“ stadion i svi pabovi u Engleskoj će da „gore“, ali kvota od 3.00 za pobjedu „Crvenih đavola“, jasan je dokaz da će da „gori“ i internet! „Redsi“ su drugi na tabeli sa bodom manje od Čelzija, dok su „Đavoli“ na šestom mjestu sa četiri boda zaostatka za današnjim rivalom. Utakmica koja može da napravi preokret, a onaj ko to silno priželjkuje i daje sve za gol, je svakako najveće zvijezda u Premijer ligi – Kristijano Ronaldo. Utakmicu u Ligi šampiona, odlučio je 3. golom za preokret protiv Atalante, a pitanje je samo: Koliko golova planira da postigne danas?

Meridian nudi najveću kvotu za pobjedu Mancester Junajteda – 3.00!

Roma – Napoli

Rimska „Vučica“ na domaćem terenu dočekuje prvoplasirane Napolitance, vjerovatno sa namjerom da okrene već jednom prvenstvo u svoju korist. Iako su fantastično igrali prethodnu utakmicu, kreirali mnogo prilika, protiv Juventusa, lopta jednostvano nije htjela u mrežu. „Specijalni“, naravno svi znamo da se radi o Žoze Murinju, sigurno ima samo jedno u glavi – pobjeda. Vjerovatno mu je već jako dugo krivo što nije u ekipi zadržao našeg kapitena Edina Džeku, ali put kao samom vrhu tabele još nije nemoguć. Ono što sigurno ohrabruje jeste nejverovatna serija „Vučice“ na domaćem terenu. Sedam pobjeda u nizu, na „Olimpico“ stadionu, dokaz je da je fenomenalna prilika da se zaigra najveća kvota na planeti za pobjedu Rome u Meridianbetu – 2.90!

Inter – Juventus

Finale večeri i kao prava poslastica fudbala, biće gledati kako jedan od najboljih fudbalera svijeta i Evrope, naravno naš kapiten Edin Džeko napada i probija odbranu „Stare dame“. Kijelini i Bonući, sad su već dokazano jedan od najjačih štoperskih tandema koji su hodali „zelenim travnjacima“, ali vjerujemo da bar kod nas ne postoji nikakva sumnja da li Džeko zabija na ovoj utakmici. Prethodnu utakmicu Inter je kiksao u gostima. Poraženi su od Lacija 3:1, ali sad na svom terenu, već je druga priča. Prethodni susret ovih ekipa bio je prava goleada. Juve je pobjedio 3:2 na svom terenu, tako da i danas očekujemo pravu goleadu. Kako god, samo Meridian nudi najveću kvotu na planeti za pobjedu Intera – 2.40!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)