Ovo će definitivno biti jedna od najpamćenijih fudbalskih sedmica u godini. Kladionica Meridian jednako kao za sve utakmice reprezentacija, Lige šampiona i Lige Evrope, ponovo ovaj vikend za sve utakmice Serie A i Bundeslige nudi najveće kvote na planeti, ikad viđene!

Specijalni poklon za sve novoregistrovane igrače, REGISTRUJTE SE na meridianbet.ba, jer čeka vas spremno 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE!

Iako su danas samo tri utakmice italijanskog prvenstva, gdje Salernitana dočekuje Empoli, Sassuolo igra kući sa Venecijom, prava prilika za profit je od 20.45h: BOLOGNA – MILAN! „Rosoneri“ su trenutno drugi na tabeli, samo dva boda iza Napolija, a plan je naravno što prije doći na prvo mjesto. Njihova igra u Seria A, praktično oduševljava. Imaju 4 vezane pobjede i ekipu koja napadački igra u svakom trenutku. Da uvijek igraju na gol vise dokaz su utakmice protiv Verone i Atalante i pobjede od 3:2. Svakako Milan je jedan od najomiljenih fudbalskih klubova koji broji fanove širom svijeta, ali za pogoditi fantastičnu kvotu, nije potrebno biti fan, već samo igrati logično.

Najveća kvota na planeti za pobjedu Milana u MeridianBet-u: 2.20!

Bundesliga danas nam nudi 5 vrhunskih mečeva, za sve one igrače sportske kladionice koji praktikuju BetBuilder opklade, dan je idealan za kombinacije.

  • A. Bilefeld – Bor. Dortmund
  • Bajern Minhen – Hofenhaim
  • Lajpcig – Furt
  • Herta – Bor. Mehengladbah

Utakmica koju ipak treba posebno razmotriti je Volfsburg – Frajburg. Od 15.30h na popularnoj „Volkswagen Areni“, domaćin koji je trenutno na 6. mjestu tabele dočekuje goste koji sa 3 boda više pozicioniraju kao četvrti. Svakako se na ovoj utakmici očekuje veliki broj golova, ali ipak kao domaćin, Volfsburg je favorit, posebno za kvotu – 2.20!

*kvote su podložne promjenama Meridian – najveće kvote na planeti!

(Sponzorisani tekst, 18+)