Kladionica Meridian jednostavno ne dozvoljava da uzbuđenje prestane. Liga šampiona jeste najatraktivnije takmičenje na svijetu, ali ovaj put Liga Evrope i Konferencijska liga zapravo su najrealnije prilike za profit.

Najveće kvote na planeti za Ligu Evrope! Najveće kvote na planeti za Konferencijsku ligu!

Sve što vam je potrebno da igrate ove kvote jeste MeridiaBet nalog, a ukoliko ga kreirate odmah, na poklon dobijate nevjerovatnih 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE i čak 10 KM dodatno da se zabavite na najvećem online kazinu na BalkanuMeridian Kazino.

Za 30 utakmica koje donose najveće kvote na planeti jednostvano je potrebno posvetiti vremena da bi se profitiralo. Ali ipak, jednostavno je zaključiti koje utakmice će danas biti najpraćenije.

Liga Evrope:

Crveno – bijeli su fenomenalno startovali u Evropi, te nakon dvije odigrane utakmice imaju dvije pobjede i gol razliku 3:1. Danci su posljednji na tabeli, ali znamo prema njihovom temperamentu da se ne predaju lako. Ipak crveno-bijeli su danas tipovani fenomenalnom kvotom za pobjedu – 3.00!

Dinamo iz Zagreba, u praktično grupi smrti Lige Evrope, kad se uzme sve u obzir jako dobro stoji. Imaju jednu pobjedu i jedan poraz. Savladali su 3:0 u gostima Genk, dok su u fer utakmici poraženi od giganta Vest Hema. Sve uzmimo u obzir, danas jednostavno nema favorita. Kvote su praktično indentične, tako da LIVE KLAĐENJE šansa  je za ekstra profit!

Konferencijska liga:

Meridian – najveće kvote na planeti!

(Sponzorisani tekst, 18+)