Nakon reprezentativne pauze i vikenda popularnih „liga petice“, na red dolaze najveće kvote za utakmice Lige šampiona ikad viđene.

Liga šampiona u sportskoj kladionici Meridian je poseban užitak, jer u svakom trenutku kvote će biti najveće na planeti i za Pre Match ponudu i za LIVE ponudu!

Užitak igranja na meridianbet.ba sad je „bustovan“ ekskluzivnim bonusima! Ukoliko se registruješ odmah, dobijaš POKLON OD 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE!

Championes League danas startuje od 18.45h sa dvije fenomenalne utakmice. Bešiktas – Sporting i Klub Briž – Mančester Siti. Nažalost naš Miralem Pjanić danas neće biti na terenu u Istambulu, usljed povrede mišića, ali svakako gledamo super okršaj, praktično borbu za 3. mjesto koje vodi u Ligu Evrope i nastavak evropske avanture. Kvote su poprilično ujednačene, ali Portugalci su blagi favoriti, jer ekipa našeg Pjanića, ima problema sa izostancima.

Klub Briž ove sezone fenomenalno igra u Ligi šampiona, tako da je ovo utakmica na kojoj možemo sve da očekujemo. „Građani“ su na trećem mjestu tabele, sa bodom manje od PSŽ-a i Briža, što bez sumnje znači da Pep Gvardiola ekipu postavlja tako da se napada od prve sekude za gol više.

Od 21h, u Ligi šampiona pratimo sljedeće mečeve:

Definitivno najpraćenija utakmica danas je na „Wanda Metropolitano“ stadionu, gdje Diego Simeone dočekuje sastav Jirgena Klopa. „Redsi“ su prvi na tabeli sa dvije pobjede, dok je madridska ekipa na drugoj poziciji sa jednom pobjedom i jednim neriješenim rezultatom. Ovo nikako nije grupa gdje se bodovi mogu olako ispuštati, jer suparnici Porto – Milan, vrlo lako mogu da uđu u seriju i preokrenu stvar u svoju koristi. Obje ekipe su u naletu forme, ali tvrda igra Simeonea, razlog je da vjerujemo da će agresivni Liverpul sa Maneom, Salahom, Firminjom i Diegom Žotom ipak ovdje probiti odbranu i upisati nova 3 boda.

Meridianbet najveća kvota za pobjedu Liverpula – 2.60!

Ajax i Bor. Dortmund sigurno vode bitku za prvu poziciju na tabeli, tako da u ovom meču možemo očekivati praktično sve. Trostruka sigurnica uvijek je ozbiljna opcija, ali klađenje na „Milionere“ u ovom meču, gotovo je pa neodoljivo. Pobjeda Bor. Dortmund – 3.00!

I naravno utakmica koju danas neizostavno mora bit upisana na tiketu. Real Madrid u gostima jednostavno mora pobjediti Šahtjor, a kvota od 1.80 praktično poklon.

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)