Danas je najprofitabilnija nedjelja za sve ljubitelje fudbala. Kladionica Meridian ponudila je najveće kvote na planeti za sve lige Evrope.

Da igrate najveće kvote na planeti u kladionici Meridian, neophodno je da imate registrovan meridianbet nalog, a ukoliko to do sad niste uradili, svaka čast. Upravo ste osvojili 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE!

Fenomenalan dan je pred nama u Italiji. Od 15h gledamo:

  • Cagliari – Sampdoria
  • Empoli – Atalanta
  • Genoa – Sassuolo
  • Udinese – Bologna

Od 18h „Napolitanci“ na domaćem terenu dočekuju Torino, ali ipak utakmica koja se čeka je od 20.45h, jer JUVENTUS – ROMA, uvijek je okršaj koji se dugo pamti. Za obje ekipe sezona nije onakva kako su se nadali. „Vučica“ ima 5 pobjeda i 2 poraza, dok je „Stara dama“ sa 3 pobjede, 2 neriješena rezultata i 2 poraza, trenutno na sedmom mjestu. Ipak, nakon lošijeg starta, Juve je ponovo u formi. Imaju 4 vezane pobjede u svim takmičenjima, ali ono što je sigurno podiglo elan ekipi, je pobjeda u LŠ, gdje su savladali Chelsea. Kvota je svakako fenomenalna, jer kad god je kvota 2.05 za pobjedu Juventusa, to je praktično poklon!

Premier League Engleske, danas svakako mora da ide na tiket, ali samo oprezno. Ko su favoriti danas je teško definisati. Everton – West Ham, možda je najbolje izbjegavati igru na pobjednika, a opkladiti se na golove, ali ozbiljna utakmica je takođe Newcastle – Tottenham. Tottenham je favorit, ali svi već znamo vijest ko preuzima Newcaste, tako da borba za svaki pedalj i opstanak u ekipi počinje.

Bundesliga danas je u znaku derbija. Augsburg – A. Bielfeld igraju od 17.30h, ali utakmica koju će svi pratiti je od 15.30h: Bayer Leverkusen – Bayern Munchen. Ovo su trenutno prve dvije ekipe Bundesliga tabele, sa po 16 bodova, ali „Bavarci“ su prvoplasirani zbog 4 postignuta gola više.

Meridian nudi najveću kvotu na planeti za pobjedu Bayern Munchen-a – 1.80!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)