Prethodne utakmice pokazale su se kao prava goleada reprezentativnog fudbala, tako da i danas ne očekujemo ništa manji intenzitet uzbuđenja.

A, da uzbuđenje prevaziđe vrhunac, pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja obara sve rekorden. MeridianBet nudi najveće kvote na planeti za sve utakmie fudbalskih kvalifikacija.

Sve što je potrebno jeste samo registrovani meridianbet nalog, a ukoliko to do sad niste uradili, vi ste u instant profitu. Svi novoregistrovani danas dobijaju na poklon 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 300 BESPLATNIH SPINOVA ZA ONLINE KAZINO.

UKRAJINA – BOSNA I HERCEGOVINA

Naši „Zmajevi“ večeras od 20.45h imaju ni malo jednostavan zadatak – pobjediti Ukrajinu na njihovom terenu. Nakon utakmice od subote i pobjede nad Kazahstanom, svjesni smo da je apsolutno sve moguće. Iako nismo imali „sportske sreće“, jer je direktni rival za prolaz, savladao reprezentaciju Finske u gostima, rezultatom 2:1, ono što sigurno možemo jeste da se pouzdamo samo u svoje snage. Naša „devetka“ Smail Prevljak zabio je 2 gola, ali ono što pored rezultata ohrabruje, jeste sama igra koju su naši „Zmajevi“ pokazali. Igrali smo atraktivno i na pobjedu, tako da je statistika apsolutno na našoj strani, jer šanse su se nizale jedna za drugom.

Demirović i Prevljak odlično funkcionišu u tandemu sa kapitenom Džekom, tako da ostaje još uvijek da se vidi za koju taktiku će se odlučiti selektor, ali svakako cilj je isti. Nije uopšte bitno na koji način, ali danas jednostavno sve misli i sve snage su napad na gol od prve sekunde meča. Takođe jako je bitno da se zna da „Zmajevi“ imaju utakmicu manje od Francuske i Ukrajine, te da nam ova pobjeda danas, praktično otvara mnoga rješenja za kvalifikacije i Katar. Za igrače koji žele da igraju „siguricu“, kladionica Meridian nudi najveću kvotu na planeti za pobjedu Bosne i Hercegovine – 4.40, dok za one igrače koji se ne boje visoke kvote, koji uvijek vjeruju i igraju samo na pobjedu – pobjeda BOSNE I 3+ GOLOVA – 8.80!

Utakmice kvalifikacija koje se danas takođe ne propuštaju:

  • Srbija – Azerbajdžan
  • Švedska – Grčka
  • Danska – Austrija
  • Kazahstan – Finska

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

(Sponzorisani tekst, 18+)